Erzurum’da puanlar paylaşıldı

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Erzurumspor FK ile Kocaelispor 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.

admin
admin
03 Mart 2024 Pazar 13:33
Erzurum’da puanlar paylaşıldı

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Erzurumspor ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Erzurum'da oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona erdi.

Trendyol 1. Lig 25. hafta maçında Erzurumspor FK ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan maç 0-0 sona erdi.

Ev sahibi ekip Erzurumspor FK, oynadığı son 8 lig maçında sadece 1 gol yiyerek dikkatleri çekti.

Bu sonuçla birlikte Kocaelispor, puanını 45'e, Erzurumspor FK ise 31 puana yükseldi.

Ligin bir sonraki haftasında Erzurumspor, Keçiörengücü deplasmanına gidecek. Kocaelispor ise, evinde Tuzlaspor'u ağırlayacak.

KUTLU: HAK EDEN TARAF BİZDİK!

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, kazanmak için çıktıkları bir maç olduğunu söyledi.

Hak eden tarafın da kendileri olduğunu ifade eden Kutlu, “Oyuncularım saha içinde ellerinden gelenin fazlasını yaptı. Hepsini kutluyorum.” dedi.

Son 8 maçta tek gol yediklerini ve iyi bir gidişat yakaladıklarını vurgulayan Kutlu, “Bu bizim için çok önemli. Kalemizi gole kapatıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi takım halinde yaptığımız bir iş bu. Rakibin tek bir pozisyonu dışında bir girişimi olmadı. Onlara da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Sakat oyuncularının olduğunun altını çizen Hakan Kutlu, “Oldukça eksik çıktık bu maça. Saha içinde Özgür de sakatlandı. Darbeye bağlı bir sakatlık çok önemli bir şey olmadığını söyledi arkadaşlar. İnşallah milli araya kadar tüm oyuncularımız iyileşip aramıza döndüğünde çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Önümüzde Keçiörengücü maçı var sıkı şekilde hazırlanıp Ankara’ya gideceğiz. Bugün taraftarımız inanılmaz bir atmosfer oluşturdu. Muazzam destek verdiler. Teşekkür ediyor, bu desteklerini her zaman bekliyoruz.” ifadelerini kullandı

Hakemler: Oğuzhan Aksu, Seyfettin Ünal, Mehmet Dura

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Yakup Kırtay, Süleyman Koç, Alican Özfesli (Herolind Shala dk.62), Özgür Sert (Muhammed Emin Yavaş dk.46), Furkan Özhan (Mustafa Gürkan Varlık dk.90+4), Estrela, Eren Tozlu, Celal Hanalp

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Aymak, Fırat Şaşi, Cengizhan Bayrak, Alperen Karaca, Hüseyin Mevlütoğlu, Yiğit Furkan Türkmen

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Kocaelispor: Gökhan Değirmenci, Emir Ortakaya, Atila Turan, Burak Öksüz, Yusuf Abdioğlu, Oğuz Ceylan (Cem Ekinci dk.60), Giorgi Kharaishvili, Barış Alıcı (Ramil Şeydayev dk.78), Daniel Candeias, Davit Skhirtladze (Christian Kouakou dk.60), Joao Amaral

Yedekler: Harun Tekin, Mehmet Enes Sarı, Haşim Sarman, Duhan Aksu, Mehmet Yılmaz, Cihat Çelik, Mesut Can Tunalı

Teknik Direktör: Mustafa Gürsel

Sarı kartlar: Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz (Kocaelispor), Süleyman Koç, Mustafa Yumlu (Erzurumspor FK)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.