Dadaşlar Tuzla’yı geçti, hedef büyüttü

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Erzurumspor FK, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etti.

admin
admin
18 Mart 2024 Pazartesi 11:50
Dadaşlar Tuzla’yı geçti, hedef büyüttü

Trendyol 1. Lig’de Erzurumspor galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. 27. hafta karşılaşmalarında kendi evinde Tuzlaspor’u konuk eden mavi beyazlı takım, Eren’in kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Dadaşlar, bu galibiyetle birlikte 3 puanın sahibi olurken, toplam puan ise 37’ye yükseldi.

BASKILI FUTBOL

İstanbul ekibiyle Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşılaşan Erzurumspor FK, kendisinden beklenen performansı yine gözler önüne serdi. Rakip takımı baskılamayı yine başaran Dadaşlar, Tuzlaspor’un etkili silahları olan Novikovas ve Umar Aminu’ya adeta göz bile açtırmadı.

SIRADA GİRESUN VAR

Erzurumspor, bu karşılaşmayla birlikte puanını 37’ye yükseltirken, galibiyet sayısını da 10’a çıkardı.

Sezon başından bu yana 10 galibiyet ve 10 da beraberliği bulunan Erzurumspor, ligin 10’uncu basamağında yer alırken, 3 puan farkla Gençlerbirliği’nin gerisinde bulunuyor. Dadaşlar, bir sonraki maçta Giresunspor’la karşı karşıya gelecek.

KUTLU: BU SAATTEN SONRA PLAY OFF ZORLAYACAĞIZ

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bizim için çok kritik bir karşılaşmaydı. Kazanıp alt taraftan tamamen kurtulmamız gerekiyordu nitekim öyle de oldu.” dedi.

“Sezon başından beri defalarca söyledim bu oyuncu grubu inanmış durumda, ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” diyen Kutlu, “Biz içeride tempolu oynamaya çalışan bir ekibiz. İlk yarı oyun çok fazla durdu. Bu tempomuzu oldukça düşürdü. Skoru yakaladıktan sonra da oyuncularım sahada ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Bunu ilk defa bugün söylüyorum. Artık yukarı doğru bir hedefimiz oluştu. Bu saatten sonra Play Off zorlayacağız. Kendimizi o bölgeye atmak için elimizden geleni yapacağız. Daha önce de belirttim. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’a bir parantez açmam gerekiyor. 1,5 senedir buradayız. Bütün işlerimizi kolaylaştırıyor. Tüm problemlerimizi çözüyor bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Son olarak bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyetimiz onlara armağan olsun.” diye konuştu.

Hakemler: Sarper Barış Saka, Gökmen Baltacı, Cem Özbay

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Ufuk Budak, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Süleyman Koç (Mustafa Gürkan Varlık dk. 84), Sefa Akgün (Rosheuvel dk. 90), Özgür Sert (Muhammed Emin Yavaş dk. 75), Furkan Özhan (Shala dk. 90), Estrela, Eren Tozlu (Alican Özfesli dk. 84), Celal Hanalp

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Şaşi, Cengizhan Bayrak, Alperen Karaca, Hüseyin Mevlütoğlu

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Tuzlaspor: Kurtuluş Yurt, Philip Awuku (Sekou Tidiany dk. 46), Bahtiyar Hasanalizada, Gökhan Akkan, Mahamadou Ba (Luka Stankovski dk. 66), Novikovas (Ahmethan Köse dk. 76), Hikmet Ciftci, Samet Asatekin (Mehmet Zahit Çınar dk. 27), Mamba (Umar Aminu dk. 66), William Togui, Çağrı Giritlioğlu

Yedekler: Emre Koyuncu, Hurşit Görkem Demiryürek, Muhammed Akarslan, Sadık Baş, Bekir Alper Taşdemir

Teknik Direktör: Bekir İrtegün

Gol: Eren Tozlu (dk. 37) (Erzurumspor FK)

Sarı kartlar: Mamba, Bahtiyar Hasanalizada (Tuzlaspor), Eren Tozlu, Sefa Akgün (Erzurumspor FK)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.