Dadaş’ın şanlı zaferi

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Erzurumspor FK sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’u 2-0'lık skorla mağlup etti.

admin
admin
05 Şubat 2024 Pazartesi 13:12
Dadaş’ın şanlı zaferi

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Erzurumspor FK evinde Şanlıurfaspor'la karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz 3. dakikada Mustafa Yumlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. 34. dakikada sahneye çıkan Muhammed Furkan Özhan, farkı 2'ye yükseltti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında gol olmazken Erzurumspor FK, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından ev sahibi takım puanını 26'ya yükseltti. Şanlıurfaspor ise 19 puanda kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Kısıtlı oyucu grubuyla mücadele ettiklerinin altını çizen Kutlu, “Hepsinin alınlarından öpüyorum. Bu mücadelemiz devam edecek.” dedi.

Maçla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kutlu, “Maça gelecek olursak, 90 dakika boyunca çok iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Hem defansta, hem ofansif anlamda istediğimiz her şeyi uyguladık diyebilirim. Şimdi önümüzde çok kritik bir karşılaşma var. Altay maçı çok sıkı hazırlanıp kazanarak artık alt taraftan kopmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ahmet Dal’a da bir parantez açmak istediğini kaydeden Kutlu, şunları söyledi: “Geldiğim günden beri takıma olan ilgisi, alakası ve göstermiş olduğu tutum bizi çok mutlu ediyor. Tüm problemlerimizi çözüyor. Kendisine bir kez daha hem kendi adıma hem takım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kulübümüzün Onursal Başkanı sayın Mehmet Sekmen bey için de bir kaç şey söylemek istiyorum. Hem kulübümüz için hem de şehir için büyük bir şans. Ziyaretlerini artırması bizleri açıkçası çok fazla motive ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Taraftarımız, gerçekten geldiğim günden beri inanılmaz sevgileri var. Her zaman her yerde hissettiriyorlar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Saha da canını dişine takan oyuncularıma giren, çıkan bekleyen hepsine teşekkür ediyorum. Bu galibiyet tüm camiamıza armağan olsun.”

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.