Dadaş uzatmada yıkıldı

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Ankara Keçiörengücü, BB Erzurumspor'u konuk etti. Mücadele 3-3'lük skorla sona erdi.

admin
admin
18 Aralık 2021 Cumartesi 19:34
Dadaş uzatmada yıkıldı

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Erzurumspor deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Konuk ekibin gollerini Emircan Altıntaş, Aykut Demir ve Süleyman Koç kaydetti. Ev sahibi takımın golleri ise Hamza Gür, Emeka Eze ve İsgardarli'den geldi.

Spor Toto 1. Lig 17. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaştı.

Keçiören Aktepe Stadı'nda oynanan mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Erzurum'a puanı getiren golleri, 43. dakikada Emircan Altıntaş, 79. dakikada Aykut Demir ve 83. dakikada Süleyman Koç kaydederken, Keçiörengücü'nün gollerini 54. dakikada Hamza Gür, 64. dakikada Emeka Eze ve 90+7. dakikada İsgardarli kaydetti.

Erzurumspor bu sonuçla puanını 32'ye çıkarırken, Keçiörengücü puanını 19 yaptı.

Erzurumspor Ligin 18. haftasında Tuzlaspor deplasmanına gidecek, Keçiörengücü ise Ankaragücü'ne konuk olacak.

SÖZERİ MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Her takım bize karşı daha iyi yonuyor, daha iyi performans gösteriyor. Biz de beklediğimiz oyunu sergiledik dersek yanılmış oluruz” dedi.

Kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak son saniyede gelen golün 3 puan almalarını engellediğini ifade eden Sözeri, “Maçın içinde bölüm bölüm iyi oynadığımız anlar da oldu. İlk yarıda öne geçmesini de bildik. Rakibimize de çok fazla pozisyon vermedik. Bazı futbolcuların performansı bireysel düşüş gösteriyor. Her takım bize karşı daha iyi yonuyor, daha iyi performans gösteriyor. Beklediğimiz oyunu sergiledik dersek yanılmış oluruz” ifadelerine yer verdi.

Müsabakadaki hakem kararları ile konuşan Sözeri, Karşılaşmanın hakemi Kürşad Filiz’in maçın altından kalkamadığına vurgu yaparak,” İkinci yediğimiz gol yüzde yüz fauldü, ama vermedi. Aynı pozisyonu bize karşı verdi ve biz gol yedik. Bugün Kürşat hoca formsuz bir günündeydi. Genç hakemler bu tarz hataları yapacaklar ve biz de destek olacağız” dedi.

Stat: Aktepe

Hakemler: Mustafa Kürşad Filiz, Baran Eraslan, Hasan Hüseyin Tetik

Ankara Keçiörengücü: Hüseyin Yılmaz, Abdulkadir Korkut, Mehmet Tayfun Dingil, Fatih Selimhan Solmaz, Muharrem Cinan, Ackah (Dk. 46 Taşkın Çalış), Uğur Utlu (Dk. 85 Ali Yavuz Kol), Hamza Gür (Dk. 81 Ogün Bayrak), Olawoyin (Dk. 63 Berkan Turan), Djibrila (Dk. 46 Vusal Iskandarlı), Eze

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Szumski, Orhan Ovacıklı, Aykut Demir, Mustafa Akbaş (Dk. 20 Gökhan Kardeş), Mucahit Albayrak, Estrela, Hasek, Novikovas (Dk. 62 Shala), Gökhan Alsan (Dk. 46 Süleyman Koç), Emircan Altıntaş (Dk. 89 Rosheuvel), Olanare (Dk. 62 Oltan Karakullukçu)

Goller: Dk. 43 Emircan Altıntaş, Dk. 79 Aykut Demir, Dk. 83 Süleyman Koç (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 54 Hamza Gür, Dk. 64 Eze, Dk. 90+7 Vusal Iskandarlı ( Ankara Keçiörengücü)

Sarı kartlar: Dk. 45 Fatih Solmaz ve Eze, Dk. 75 Vusal Iskandarlı ( Ankara Keçiörengücü), Dk. 45 Gökhan Alsan ve Mucahit Albayrak, Dk. 90+7 Estrela (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.