Dadaş son nefeste puanı kurtardı

Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında Erzurumspor FK, sahasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı.

admin
admin
21 Aralık 2023 Perşembe 10:50
Dadaş son nefeste puanı kurtardı

Ev sahibi ekibin golünü 90+5. dakikada Eren Tozlu kaydederken, Ümraniyespor'un golünü ise 40. dakikada Uğur Kaan Yıldız kaydetti.

Bu skorla birlikte Erzurumspor puanını 19'a yükseltirken, Ümraniyespor da 19 puana yükseldi.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonu basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, “Hakem konusundan başlamak istiyorum. Maçta özellikle iki pozisyon var, rakibin ikinci sarı karttan atılması ve penaltı pozisyonunu orta hakem görmemesine rağmen iyi maç yönettiğini düşünüyorum. Bu iki pozisyonu maçın hakemleri kaçırabilir ancak VAR’dan nasıl dönmez akıl alır gibi değil. Tüm bunlara rağmen maçın hakemlerini kutluyorum. İyi niyetliydiler, ancak VAR hakemleri için aynısını söyleyemeyeceğim.” dedi.

Maçla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kutlu, “İlk yarı iyi bir görüntü vermedik. Rakibimiz de çok fazla gelmedi ama biz takım olarak ilk yarı kötü bir görüntü sergiledik. Buna rağmen iki net gol pozisyonumuz var, değerlendiremedik. Oyunun ikinci yarısı tam tersi bir görüntü oldu. Oyuncularım inanılmaz mücadele ettiler ve ikinci yarı çok iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Maçın genelinde 4-5 net pozisyonumuz vardı. Ancak bu kadar pozisyona girilebilirdi. Sonuç olarak bulduğumuz golle en azından beraberliği sağladık. Özellikle ikinci yarı da gösterdikleri mücadele için oyuncularımı kutluyorum. Eyüpspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Oyuncularıma güvenimiz tam ve zoru severler. Bu karşılaşmanın ikinci yarısındaki oyunu sergileyip inşallah kazanarak döneceğiz.” diye konuştu

Basın toplantısında kaptan Mustafa Yumlu’ya da özel bir parantez açan Hakan Kutlu, “İki gün önce annesini kaybetti bir kez daha başsağlığı diliyorum. Dün geldi kampa katıldı ve bugün sahaya çıktı. Hem takıma olan aidiyet hem de şehri bu kadar kabullenmesi takdire şayan bir tutum. Gösterdiği bu duruş ve yaptığı bu büyük fedakarlık için kaptanımıza teşekkür ediyor, bir kez daha sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakemler: Davut Dakul Çelik, Mehmet Pekmezci, Hasan Erdoğan

Erzurumspor FK: Göktuğ, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Süleyman Koç (Muhammed Furkan Özhan dk. 46), Sefa Akgün (Batuhan Atarslan dk. 46), Özgür Sert, Estrela (Alican Özfesli dk. 71), Eren Tozlu, Rosheuvel, Celal Hanalp

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Şaşi, Ufuk Budak, Yakup Kırtay, Muhammed Emin Yavaş, Mustafa Gürkan Varlık, Hüseyin Mevlütoğlu

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Ümraniyespor: Übeyd Adıyaman, Uğur Kaan Yıldız, Tomislav Glumac, Strahil Popov, Dimitri Cavare, Isaac Cofie (Melih Okutan dk. 74), Serkan Göksu (Muhammed Mert dk. 87), Emre Demir (Onur Ayık dk. 64), Hasan Ayaroğlu, Cosgun Diniyev (İlhami Siraçhan Nas dk. 87), Ayman Bouali (Mustafa Eser dk. 74)

Yedekler: Abdulsamed Damlu, Emre Kaplan, Atalay Babacan, Batuhan Arıcı,

Teknik Direktör: Mustafa Gürsel

Goller: Uğur Kağan (dk. 40) (Ümraniyespor), Eren Tozlu (dk. 90+5) (Erzurumspor FK)

Sarı kartlar: Isaac Cofie, Cosgun Diniyev (Ümraniyespor), Mustafa Yumlu, Eren Tozlu (Erzurumspor FK)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.