Dadaş hata yapmadı

Erzurumspor FK Giresunspor karşısında ikinci yarı geri döndü.

admin
admin
05 Nisan 2024 Cuma 11:36
Dadaş hata yapmadı

Erzurumspor FK, sahasında oynadığı ve ilk yarısını yenik tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle galip gelmeyi başardı.

Trendyol 1'inci Lig'in 28’inci haftasında Erzurumspor FK, sahasında konuk ettiği Giresunspor’u 2-1 yendi.

İlk yarısı 11. dakikada Şahin'in golüyle Giresunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Erzurum FK, 53. dakikada Yakup ve 69. dakikada Furkan'ın golleriyle galibiyete uzandı.

Bu sonuçla Erzurumspor FK puanını 40'a yükseltirken, Giresunspor 7 puanda kaldı.

KUTLU’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI…

Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maça iyi başlayamadıklarını ve özellikle ilk yarı istedikleri oyunu sergileyemediklerini ifade ederek, “Top bizde olmasına rağmen istediklerimizi yapamadık. Ancak ikinci yarı golleri bularak kazandık. Kazanmak bizim için çok önemliydi. Bizim temel hedefimiz iyi futbol. Bunu her zaman belirtiyorum, ancak ligin boyu kısaldı artık, Alınan 3 puanlar daha değerli. Dolayısıyla bazen oyuna bakmadan kazanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Nitekim kazandık mutluyuz.” dedi.

“Önümüzde çok kritik bir Göztepe maçı var. 40 puana ulaştık. Toplamda 6 final maçımız var. Elimizden geleni yapıp Playoff potasına girmeye çalışacağız.” diyen Kutlu, “Giresunspor’a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sevdiğim bir şehir ve camia inşallah en kısa sürede toparlanırlar. Her zaman belirtiyorum. Oyuncularımız müthiş performans gösteriyor. Hepsini kutluyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Yine stadyum çalışanlarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Çok güzel zeminimiz var. Ellerine sağlık, hepsine teşekkür ediyorum. Kışın en zorlu şartlarında bile zeminimizi çok iyi hazırladılar. Kocaman bir övgüyü hak ediyorlar.”

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Oğuzhan Uğurlu, Abdulhamit Söyler, Ramazan Ufuk Avdaş

ERZURUMSPOR FK: Göktuğ, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup, Süleyman Koç (Dk. 78 Roşhuvel), Estrella (Dk. 90 Muhammed), Sefa, Ufuk Budak, Özgür (Dk. 36 Shala), Furkan (Dk. 78 Celal), Eren Tozlu

GİRESUNSPOR: Erkan, Ertuğrul, Arda (Dk. 78 Ali Emirhan), Anıl, Kadir, Faruk, Enishan (Dk. 75 Furkan Arda), Furkan, Şahin Dik (Dk. 85 Miraç Çakıroğlu), Talha (Dk. 85 Hami), Kasım Alperen (Dk. 75 Merthan)

GOLLER: Dk. 53 Yakup, Dk. 69 Furkan (Erzurumspor FK)- Dk. 11 Şahin (Giresunspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
Dadaş Hata Yapmadı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.