Dadaş Bolu’ya takıldı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor, sezonun ikinci yarısında yakaladığı yenilmezlik serisini Bolu’da bıraktı.

admin
admin
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:15
Dadaş Bolu’ya takıldı

Kart cezalısı Eren Tozlu’nun forma giyemediği maçta, mavi beyazlı takımın payına mağlubiyet düştü. Yoğun mücadelenin dikkat çektiği, ancak pozisyon anlamında kısır bir maçın oynandığı Bolu’da, gülen taraf Boluspor oldu.

Erzurumspor FK, böylece sezonun ikinci yarısındaki ilk mağlubiyetini almış oldu. Mavi beyazlı takımın son 6 maçta 4 galibiyet, 2 de beraberliği bulunuyordu.

Mücadelenin tek golünü 50'de Oulare kaydetti. Bu skorla 7 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan Boluspor, puanını 39'a çıkardı. Erzurumspor Futbol Kulübü ise 6 maç sonra sahadan puansız ayrılarak 30 puanda kaldı.

2024 yılının gol yemeyen tek takımı olma ayrıcalığı ile çıktığı Boluspor maçından 1-0 mağlup ayrılan Erzurumspor FK, taraftarlarını da üzdü.

Öte yandan Erzurumspor’da transfer ihtiyacının ne kadar büyük olduğu bu maçla bir kez daha gözler önüne serildi.

Kadro derinliği bulunmadığı için sahada çok da alternatifi bulunmayan mavi beyazlı takımda, Eren Tozlu ve Celal Hanalp kart cezalısı olmaları, Batuhan ve Ufuk Budak da sakatlıkları dolayısıyla maça çıkamadı.

KUTLU: FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çok tempolu ve ligin üstünde bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, her iki takımı kutlayarak basın toplantısına başladı.

Oyuncularını tebrik eden Kutlu, “Büyük bir mücadele ve özveriyle oynadılar. Gol yemediğimiz için defansif bir takım olarak görüyorlar bizi… Biz ligin en iyi ön alan baskısı yapan takımıyız. Nitekim bugün de özellikle ilk yarıda ön alan baskısıyla bulduğumuz fırsatlar vardı değerlendiremedik. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. 5 oyuncumuzdan yoksun geldik buraya. Boluspor çok formda bir ekip. Ancak bugün duran top harici pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Zaman zaman oyunda üstünlüğümüzü de hissettirdik, ancak skora yansımadı. Boluspor’u ve Yalçın hocayı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki maçlara hazırlanıp takımımızı en güvenli noktaya getirmek ve orada tutmak istiyoruz. Ortada bir başarı varsa, bizle birlikte oyuncularıma, yönetimimize ve başkanımıza paylaştırmak istiyorum yakaladığımız bu ivmeyi. Şehrin büyük bir desteği var. Oyuncularımızın gösterdiği bu mücadeleye saygı gösteriyorlar. Kaybettiğimiz maçlardan sonra bile tribüne çağırıyorlar. Keza bugün de öyle oldu. Tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakemler: Feridun Daldaş, Azad İlhan, Mahmut Gülle

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Ercan Coşkun (Batuhan İşçiler dk. 81), Vusal Iskandarlı (Oğuz Kaan Güçtekin dk. 45), Tunahan Çiçek (Berk Yıldız dk. 81), Jefferson, Daniel Avramovski, Anıl Koç (İshak Karaoğul dk. 90), Petar Gigic (Hüsamettin Yener dk. 90)

Yedekler: Bartu Kulbilge, Kerem Paykoç, Kubilay Sönmez, Tolunay Artuç, Abdoulaye Diarrassouba

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Erzurumspor: Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş (Herolind Shala dk. 76), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Yakup Kırtay, Süleyman Koç, Sefa Akgün (Alican Özfesli dk. 66), Özgür Sert, Furkan Özhan, Lameir, Mikhael Rosheuvel (Mustafa Gürkan Varlık dk. 73)

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Aymak, Cengizhan Bayrak, Alperen Karaca, Muhammed Emin Yavaş, Hüseyin Mevlütoğlu, Yiğit Furkan Türkmen

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Gol: Naby Oulare (dk.50) (Boluspor)

Sarı kartlar: Sefa Akgün, Lameir, Mikael Rosheuvel, Mehmet Göktuğ Bakırbaş (Erzurumspor), Tunahan Çiçek, Petar Gigic, Vusal Iskandarlı (Boluspor)

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2024 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.