DADAŞ ALTIN BULDU

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 27. haftanın en kârlı çıkan takımı BB Erzurumspor oldu. Lider İstanbulspor’un yenildiği haftada, play off potasındaki ilk altı takımdan sadece BB Erzurumspor galip geldi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta BB Erzurumspor, kendi sahasında cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Sivas Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

admin
admin
15 Mart 2017 Çarşamba 20:38
DADAŞ ALTIN BULDU

Erzurumspor zorda olsa kazandığı Sivas Belediyespor maçı sonrasında puanını 52’ye çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korudu. Erzurumspor’u galibiyete taşıyan gol 66. dakikada Doğancan’dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında durgun bir oyun sergileyen mavibeyazlı ekip oyunun ikinci yarısında maçın hakimiydi.

Erzurumspor, Sivas maçında istekli bir görünüm kaydederken, ekip oyunu gösteremedi. Defans ile orta saha arasındaki kopukluk, Sivas Belediyespor ataklarını tehlikeli hale getirirken, defanstan çıkan toplar mavibeyazlı forvetle zamanında buluşturulamadı. Forvet özellikle ilk yarıda rakip kale önünde ciddi bir atak yapamadı.

HAKEM SKANDALDAN DÖNDÜ

Sivas Belediyespor maçında yine bir hakem skandalı yaşandı. Sık sık çaldığı düdüklerle maçta futbolcuların motivasyonunu bozan Orta hakem Kadir Sağlam, 65’te tam bir rezalet yaşattı. Faul pozisyonunda Ferit Erişçi’ye sarı kart gösteren hakem, Savaş Tağa’ya kırmızı kart çıkardı, daha sonra 4’üncü hakemin uyarısıyla yanlış karırından döndü.

PUAN FARKLARI

Erzurumspor zorda olsa kazandığı Sivas Belediyespor maçı sonrasında lider İstanbulspor ile olan puan farkını ikiye indirirken, Amed’le olan puan farkını 3, Kocaeli Birliksporla olan farkı 6, Keçiörengücü ile olan puan farkını ise 7’ye çıkardı. Sivas Belediyeshpor ile olan puan farkı ise 10’a yükseldi. Şampiyonluk için yeniden iddialı duruma gelen mavibeyazlı ekip, kalan haftalarda İstanbulspor’un kayıplarını bekler duruma geldi.

ERZURUMSPOR 15’İNCİ GALİBİYETİNİ ALDI

Erzurumspor Sivas Belediye’den aldığı 3 puanla galibiyet sayısını toplamda 15, iç sahada ise 8’e çıkardı. 7 beraberlik ve 5 yenilgisi olan ekip attığı gol sayısını 48’e çıkarırken, kalesinde gördüğü gol sayısı 24’te kaldı. Mavibeyazlı ekip iç saha gurup başarı sıralamasında 25 puanla 7’inciliğe yükselirken, dış saha gurup başarı sıralamasında ise 27 puanla ilk sıradaki konumunu sürdürdü.

HAFTANIN YORUMU

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grupta 27’inci hafta maçlarında 21 gol atıldı. 4 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Haftanın deplasmanda kazanan tek ekibi Fethiyespor’u 2-0 yenen Anadolu Selçukspor oldu. Zirve yarışında yer alan Amed yine 90’ıncı dakikada rakibinin 10 kişi kalmasıyla geride olduğu maçı beraberlikle bitirdi…!

PUAN DURUMU

27’inci hafta maçları sonrasında haftayı yenilgiyle kapayan İstanbulspor 54 puanla liderliğini sürdürürken, zirvenin maç kaybetmeyen tek takımı Erzurumspor puanını 52’ye çıkararak rakibiyle olan farkı 2’ye düşürdü. Yine son dakika golüyle yenilgiden kurtulan Amed 49 puanla üçüncü sırada kalırken, 46 puanlı Kocaeli Birlikspor 4, 45 puanlı Keçiörengücü beşinci sırada yer buldu.

MAÇIN KARNESİ

Stat: Kazım Karabekir

Hakemler: Kadir Sağlam xx, Utku Tunavelioğlu xx, Mert Türk xx

BB Erzurumspor: Ahmet xx, Fırat xx, Doğan Can xxx, Mustafa x (Halil İbrahim Tuna dk. 54 xx), Fatih Gül xx, Mert Nobre xx, Savaş xx, Erhan Çelenk xx, Murat xx, Ferit x (Mehmet Albayrak dk. 54 xx), Alişan xx (Mert Ilıman dk. 90 ?)

Sivas Belediyespor: Yakup x, Onur x (İsmail Ayaz dk. 72 x), Abdurrahman xx, Emrah xx (Mehmet Uğur dk. 79 x), Ozan xx, Adem xx, Tunay xx, Seyid Ahmet xx, Tolga xx, Niyazi Batuhan xx (İsmail Bulut dk. 83 ?), Nuri Melih xx

Gol: Doğan Can (dk. 67) (BB Erzurumspor)

Sarı Kartlar: Fırat, Alişan, Savaş (BB Erzurumspor), Ozan, Onur, Adem, Mehmet Uğur (Sivas Belediyespor)

HAFTANIN MAÇLARI

Ofspor A.Ş. 2-0 Hacettepe Spor

Erzurumspor 1-0 Sivas Belediye Spor

Z.K Kömürspor 3-2 Tepecik Spor A.Ş.

Anadolu Üsküdar 1-0 İstanbulspor A.Ş.

Fethiyespor 0-2 Anadolu Selçukspor

K. Birlik Spor 2-2 Pendikspor

Keçiörengücü 0-0 Nazilli Belediyespor

Bucaspor 1-1 K.Maraşspor A.Ş.

Karagümrük A.Ş. 2-2 Amed Sportif

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.