BUDOZER YOLSPOR

Erzurum Birinci Amatör Kümede üçüncü hafta maçlarında sürprizler yaşandı. Palandöken-Harbiş maçı Polislerin sahaya maç saatinde gelmemesi nedeni ile ertelendi. Yolspor, Oltu’ya yarım düzine gol attı. İdmanocağıspor ise şampiyon adaylarından 3 Mart Beldespor’a çelme taktı.

21 Ocak 2013 Pazartesi 10:03
BUDOZER YOLSPOR
Nurullah PALA

Erzurum Birinci Amatör Kümede 3. Hafta maçları büyük sürprizlere neden oldu. Haftanın açılış maçı Palandökenspor ile Harbişspor arasında oynanacaktı. Maç saatinde polislerin sahaya gelmemesi nedeniyle maçın orta hakemi Hakan Eygü maçı iptal etti. 3. Hafta maçlarına dün oynanan üç karşılaşma ile devam edildi. Yeni Sentetik Saha’da oynanan ilk maçta İl Özel İdarespor ile Palandöken Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Günün ikinci maçında Yolspor, 25 Mart Oltuspor ile karşılaştı. Antrenör Engin Deniz yönetimindeki Yolspor golcü kimliği ile bu maçta da dikkat çekti. Geçen hafta Palandöken Belediyespor’a gol yağdıran Turuncu-siyahlı takım, dün de Oltuspor’a yarım düzine gol attı. Yolspor, yeni transfer Alperen’in üç gol atarak Hat-trick yaptığı maçı Ömer(2) ve Yakup’un golleri ile 6-1 kazandı. Yolspor bu farklı zaferle puanını 6’ya yükseltti.

AŞKALE’YE ILICA ÇELMESİ
Erzurum Birinci Amatör Kümenin şampiyon adaylarından Aşkale 3 Mart Beldespor, dün Aziziye deplasmanındaydı. Sinan Boyacı yönetimindeki Kırmızı şimşekler, Orhan Tavlı Stadı’nda Antrenör Ulvi Karslı yönetimindeki İdmanocağı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu doksan dakika sonunda iki takımda bir birlerine gol atma başarısı gösteremeyince maç 0-0 berabere bitti. İdmanocağıspor bu sonuçla ligde puanı 5’e çıkartırken, Aşkale 3 Mart Beldespor puanını 4 yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2013 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.