BAŞARISIZ YÖNETİM, REZİL SONUÇLAR VE HÜSRAN

BAŞARISIZ YÖNETİM, REZİL SONUÇLAR VE HÜSRAN

admin
admin
06 Mart 2017 Pazartesi 23:36
BAŞARISIZ YÖNETİM, REZİL SONUÇLAR VE HÜSRAN

Ligin ekonomik olarak en rahat takımı olan Erzurum BB sporun aldığı sonuçlar takımı takip eden ben dahil bir çok taraftarı üzmüştür. Nedenlerden birisi Yönetimin başta Ali Demirhan'ın başarısız olduğu kesinleşen Ahmet Yıldırım'ı takımın başında tutmasıdır. Ahmet Yıldırım ilk beşte oynanan tek bir maçı kazandırdı ama yine de takımın başında kaldı

İstanbulspor’a hem kendi evinde hem de deplasmanda yenildin.

Amed takımına kendi evinde yenildin deplasmanda berabere kaldın

Kocaeli Birlik takımına kendi evinde yenildin deplasmanda berabere kaldın

Nasıl olduysa Keçörengücü’nü orda yendi ama Erzurum’da yenemez bu futbolla.

Sivas'ta gerekli önlemleri almadı için alacağı üç puan yerine bir puan aldı.

Sivas'ta kaybettiği puanların aynısını Hacettepe'de tekrarlayarak bu takımın kaderiyle oynadın ama bu durumu görmeyen bir yönetim var.

Düşme potasının bir üstünde yer alan Karagümrük takımına 5 puan veren bir takım nasıl çıkabilir bir üst lige acaba?

Ligin ikinci yarısına başlamadan FORVET ve 10 numara gerekli olduğu halde takıma katkı yapmayarak takımın kaderiyle oynadınız.

Fahri’yi ufak bir sebepten dolayı takımdan uzaklaştırmanız takımın orta sahasını olumsuz etkiledi.

Bir diğer etken ise futbolcuların maalesef üst lige çıkmaya istekli olmamalarıdır. Eğer ki istekli olsalar onlarca puan kaybetmezlerdi. Geçmişte öyle futbolcular gelmişti ki Erzurum’u üst liglere çıkarmıştı. Erzurumspor’u namağlup üst lige çıkaran tüm futbolculara helal olsun.(1972-1973) İşte taraftarın istediği 1972-1973 yılındaki yönetim, hoca ve futbolcudur.

Bazıları efsane başkana laf söylüyorlar ama Cemal başkan ve bir kaç başkan hariç bu takımı üst lige çıkartan başka bir başkan var mı?

Bu takımın taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yok ne yönetim ne hoca ne de futbolcu.

Ali Demirhan'a soruyorum. Şu lig de Erzurumspor taraftarı kadar taraftarı olan başka bir takım var mı? Nereye takım gitse takımı yalnız bırakmayan taraftarı var. İstanbul'da tüm maçlarınız doluyor ama sonuç ortada bir de taraftarı çok az olan takımlar var onlar şampiyon oluyor ama siz ancak ilk beşte kalmak için mücadele ediyorsunuz. Siz bu taraftarı hak etmiyorsunuz doğruları söylemek gerekir.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBB Erzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.