BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ

Asbaşkan Karadayı, şehrin şampiyonluğa ve başarıya susadığını belirterek, “Kahramanmaraş maçına akın eden taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu taraftar için başarılı olmak zorundayız” dedi.

02 Kasım 2012 Cuma 10:23
BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ
Nurullah PALA haberi...
Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Ahmet Metin Karadayı, taraftarın şampiyonluk beklentilerine cevap vereceklerini söyledi. Ligde geride kalan 9 haftada iki maçı şanssız şekilde kaybettiklerinin altını çizen genç yönetici, bundan sonra tüm maçları kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. “Bırakın 3.ligi, 2. Ligi, Süper Ligde bile, bir çok takımın arkasında bu kadar çok taraftar yok” diyen Asbaşkan Karadayı, taraftarın beklentilerine cevap vereceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Ahmet Metin Karadayı, tüm futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini belirterek, paniğe kapılmadan, taraftarın takımın etrafında kenetlenmeye devam etmesi gerektiğini söyledi.
TELAFİ EDECECEĞİZ
Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı, yönetimin birlik beraberlik içinde çalıştığını ve iyi niyetli bir şekilde görevini yaparak, takımı başarıya götürmek için mesai harcadığını belirterek, futbolculardan da kamuoyunun ve taraftarın beklentileri karşısında daha özverili oynamalarını istedi. On kişi kaldıkları Kahramanmaraş Belediyespor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini ifade eden Karadayı, “Son saniye golünü kalemizde görmeseydik, en azından sahamızda mağlup olmayacaktık. Bunu başaramadık, ama inanıyorum ki, bu hafta İstanbul’daki taraftarımızında desteği ile Beylerbeyi’ni mağlup edip, Maraş maçında kaybettiğimiz üç puanı telafi edeceğiz. Bu maçı kazanarak yeniden zirve yarışına ortak olacağız” diye konuştu.
İSTANBUL’DAKİ ERZURUMLULARA ÇAĞRI
Aynı zamanda Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı olan işdamı Ahmet Metin Karadayı, İstanbul’daki Erzurumlulara çağrı yaparak, hafta sonu oynanacak olan Beylerbeyi maçına davet etti. Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Ahmet Metin Karadayı, “İstanbul’daki hemşehrilerimizi şimdiden maça bekliyoruz. İnşallah taraftarımızın desteği ile maçtan galip gelip, üç puanın sahibi oluruz”dedi. Büyükşehir Belediyespor’un daha üst liglere layık olduğuna işaret eden Karadayı, “Şehir olarak bu konuda başarılı olmak zorundayız. Çünkü oldukça fazla taraftar potansiyeline sahip bir iliz. Mutlaka başarılı olmak zorundayız ve başarılı da olacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 02.11.2012 10:29
Anahtar Kelimeler:
BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.