FEDAKAR KATİPLER

Erzurum’da komşusu İmran B. ile tartışan 82 yaşındaki 12 torun sahibi Sabiha Nine (Yenitazegül), ifade vermek için geldiği Adliye’de kalça kırıklığı rahatsızlığı nedeniyle yürümekte zorluk çekince adliye kâtipleri tarafından sırtına alarak bineceği taksiye kadar götürüldü.

18 Ocak 2013 Cuma 11:00
FEDAKAR KATİPLER
Kâtiplerin bu örnek davranışına duygulanan Sabiha Nine, ”Allah sizden razı olsun, ben sizin hakkınızı nasıl öderim” dedi. 

KOMŞU KAVGASI YÜZÜNDEN İFADE VERMEYE GELDİ…

Veyisefendi Mahallesi 12 Mart sokakta oturmakta olan 82 yaşındaki 7 çocuk 12 torun sahibi Sabiha Nine (Yenitazegül), iddiaya göre komşusu İmran B. ile ‘gürültü’ meselesi yüzünden tartıştı. Bir birlerine karşı hakaret eden İmran B. 82 yaşındaki Sabiha Nine’den şikâyetçi oldu. Sabiha Yenitazegül hakkında hakaret suçundan Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

FEDAKÂR KÂTİPLER, SAHİBA NİNE’Yİ BÖYLE OMUZLADI…

Adliye çıkışında geçirdiği kalça kırıklığı nedeniyle yürümekte zorluk çeken 82 yaşındaki Sabiha Nine’yi mesai saati çıkışında Büro Memur Sen Erzurum Şube Başkanı Katip Ertan Aksoy ile Muammer Özil tarafından omuza alınarak bineceği taksiye kadar götürülen Sabiha Nine, “Allah sizden razı olsun, ben sizin hakkınızı nasıl öderim” derken Ertan Aksoy,”Yapmamız gereken insanlık görevimizi yerine getirdik. Hepimiz hizmetlileriz, İnsanlığın en büyük görevi de hizmet bilincini üzerinde kuvvetlice duymak olmalıdır. Bu anlamda herkesin duyarlı olması gereken insanlık yardımını yaptık.” Dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2013 11:08
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAdliyeNineKatip
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.