DAĞ FARE DOĞURDU YA DA ÖZAKALIN VE GÖNGÖR NE YAPIYOR?

Büyükşehir Belediyespor yeni sezon öncesi hem yönetimini hem de teknik heyetini değiştirdi.

25 Temmuz 2012 Çarşamba 17:53
DAĞ FARE DOĞURDU YA DA ÖZAKALIN VE GÖNGÖR NE YAPIYOR?
Kulüp Başkanlığına getirilen Saim Özakalın, beyanatlarında şampiyonluğa oynayan bir kadro kurulacağını ve Erzurumlu çocuklara sahip çıkılacağını ısrarla belirtmişti.
Buna rağmen Teknik Direktör Taşkın Güngör almış ipleri eline bildiğini okuyor. Gelen ve giden oyuncunun haddi var hesabı yok. Palandöken’de bulunan Polat Otel’de kampa giren mavi beyazlılarda başlıkta da dediğim gibi dağ fare doğurdu. Şimdi ne alaka diyebilirsiniz. Ama bakın, yapılan transferler ve gönderilen oyuncular arasındaki fark ortaya çıktığında belki hak vereceksiniz.
Şimdi, geçen sezon bu takımda devre arası alınan ve büyük umutlar beslenen Musa Ballı gitti! Yerine kimsenin bilmediği ve tanımadığı biri geldi. Yine bu takımda kaptanlık yapan Ersin Şen gitti yerine bir başkası geldi. Forvette Volkan Serim gitti, yerine bilmem kim geldi. Bunlar beni çokta bağlamıyor. Asıl önemli ve üzerinde durmak istediğim konu şu? Bu yönetim ve bu teknik heyet ne yapmaya çalışıyor.
Bakın Saim Özakalın iyi bir Erzurumlu olduğunu ısrarla her yerde söylüyor. Tamam kimliğinde Erzurumlu yazabilir. Erzurumluluk farklıdır. Birilerine Erzurumluluğu anlatacak değilim. Şimdi takım toplanıyor. Futbolcuların biri gelip biri gidiyor. Bir diğer tarafta ise Üç Temmuz Stadı’nda harıl harıl çalışan alt yapı var. Ancak ne hikmetse Büyükşehir Belediyespor kendi alt yapısını görmemezlikten gelip Rize’nin alt yapısından dört oyuncuyu imzaya getiriyorsa! Ben Saim Özakalın’ın Erzurumluluğundan şüphe ederim.
Olmadı Başkan…
Verdiğin sözler ile yaptığın işler birbirini tutmuyor. Bakın bu kulüp Hasan Çelik kazığını daha unutmadı. Bir kazıkta Taşkın Güngör’den yemeyelim. Belki endişelerimi zamansız belirtiyorum ama yanlış yolda olduğunu hatırlatmak zorundayım. Aldığınız ya da yapmaya çalıştığınız kadro ne şekil olarak ne fizik olarak ne de görüntü olarak bana umut vermiyor. Erzurumlu çocukları sırf desinler diye kampa çağırıp bir günde geri gönderen bir zihniyeti asla kabullenemem. Dışarıdan gelen gençleri besleyip göndereceğimize kendi çocuklarımıza yedirip bir sonraki yıl da formasını giydirsek daha iyi olmaz mıydı.
Olmadı Saim Başkan. Olmadı Taşkın Hoca. 

Editör

Son Güncelleme: 25.07.2012 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.