Yazar olmak kolay, yazar kalmak zor!

Yazar olmak kolay, yazar kalmak zor!

admin
admin
06 Temmuz 2023 Perşembe 13:15
Yazar olmak kolay, yazar kalmak zor!

Vedat REFAYELİ

Geçtiğimiz günlerde Aras Elektrik Kurumunun davetlisi olarak Erzurum’a gelen ünlü psikolog, yazar, eğitmen ve televizyon yapımcısı Üstün Dökmen, kitap almak için gittiği kitapçıda iskonto talebini geri çevirdi.

İmzalamak üzere satın almak istediği kitapları etiket fiyatı üzerinden satın almak istediğini söyleyen Üstün Dökmen, Kitapsarayı’nın sahibi Adnan Atalay’a, ‘’Sizler bir asıra yakın zamandır kitap satışı hizmeti sunan esnafsınız. Sizden indirim filan istemiyorum. Sizlerin de ayakta durması lazım. Etiket üzerinde ne fiyat yazıyorsa bana da o fiyat üzerinden satış yapın’’ dedi, jestte bulundu.

Bu tavrı karşısında hem sevinen hem de şaşıran Adnan Atalay, sıklıkla rastlamadığı bu davranıştan ötürü ünlü yazara teşekkür etti.

Derler ya.

İnsan doğmak kolay da insan kalabilmek zor.

Sanıyorum Dökmen hoca ile ilgili bu detay da insanda ister istemez yazar olmak kolay, yazar kalmak zor diye bir düşünceye sevkediyor insanı.

Bu arada Üstün Dökmen’in annesinin Horasanlı olduğu, ünlü yazarlarımızdan Alev Alatlı’nın da ilkokulu Erzurum’da okuduğu bilgisini edindim, bilin istedim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.