Çek bir foto, yağlı olsun!

Özellikle cep telefonlarının yaygınlaşması ile birlikte ülkemizde amatör fotoğrafçılık da artmaya, gelişmeye başladı.

admin
admin
18 Ocak 2024 Perşembe 11:43
Çek bir foto, yağlı olsun!

Vedat REFAYELİ

Hele de iyi bir gözün varsa, genelde hobi amaçlı başlanan fotoğraf çekimlerinde kendini bir anda profesyonelliğe giderken bulabiliyorsun.

İnsanın kendini ifade etme biçimlerinden en sanatsal ve en etkin olanlardan birisi olan fotoğrafçılık, stresi yok ettiği gibi daha dingin bir yaşamı da beraberinde getirdiği de sır değil.

Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla çalışmalarını gördüğüm amatör fotoğrafçılardan biri de Suat Engin.

Zabıta Daire Başkanlığı gibi son derece ağır bir sorumluluğa sahip olmasına rağmen yanındaki cep telefonu ile boş durmayıp farklı doğal manzaralar çekmeyi de ihmal etmeyen Engin, her biri yağlı boya tadındaki fotoğrafları ile bu alanda ne denli başarılı olduğunu ortaya koyuyor.

Bazı fotoğrafları var ki yarışmaya girse ödül alacak seviyede.

İlerisinde bir fotoğraf albümü yapmayı düşünen Suat Engin’in gözünden çekilen bu iki fotoğraf,sanırım bu anlamda ne denli iddialı olduğunu ortaya koyuyordur!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.