ZEKİ SAĞLAR’DAN HARUN CİCİ’NİN KÖYE GERİ DÖNÜŞ PROJESİ’NE DESTEK

Araştırmacı Gazeteci Yazar Zeki Sağlar Dünyaca ünlü saç tasarımcısı Harun Cici’ye ziyaret etti. Zeki Sağlar ziyaretinde, hemşehrisinin Köye Geri Dönüş Projesi’ne destek vereceğini ifade etti.

07 Haziran 2015 Pazar 11:31
ZEKİ SAĞLAR’DAN HARUN CİCİ’NİN KÖYE GERİ DÖNÜŞ PROJESİ’NE DESTEK
Araştırmacı Gazeteci Yazar Zeki Sağlar Dünyaca ünlü saç tasarımcısı Harun Cici’ye ziyaret etti. Zeki Sağlar ziyaretinde, hemşehrisinin Köye Geri Dönüş Projesi’ne destek vereceğini ifade etti.
Aynı zamanda Sağlar Petrol Ürünleri Dolum Tesisleri Yönetim Kurulu  Başkanı da olan işadamı Zeki Sağlar, Harun Cici’nin ülke bayrağını dünyanın pek çok ülkesinde dalgalandırdığını ve medarı iftiharımız olduğunu  hatırlatarak, “Harun Cici ülkemizin sesini kendi alanında tüm platformlarda başarıyla duyurmaktadır. Aynı zamanda köklerini de unutmayarak Erzurum’a katkı koymaya devam etmektedir. Köye Geri Dönüş Projesi olan Sıla-i Rahim projesiyle de önemli bir projeyi yürütmektedir. Biz de hemşehrimizi çabalarında yalnız bırakmayarak destek olacağız. Geşmişte de Erzurum Kış Olimpiyatları Projesi’nde de hep beraber çalışmıştık. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Harun Cici de yaptığı açıklamada “Ülkemizin yetiştirdiği önemli entelektüel gazeteci ve işadamı olarak Erzurum’la ilgili tüm sosyal projelere destek veren Zeki Sağlar’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.” diye konuştu.
ORGANİK ÜRÜNLER YETİŞTİRİP İŞSİZLİĞE ÇARE OLACAK
Sıla-i Rahim projesinin amacının Erzurum Tortum ilçesinde organik tarımı geliştirmek  olduğunu  hatırlatan Harun Cici şöyle konuştu: “Projemizle bir taraftan Türkiye’nin bütün illerindeki Erzurumlu hemşehrilerimize yetiştirilen organik ürünleri tedarik ederken bir taraftan da işsiz hemşehrilerimize iş imkanları sağlayarak artı değer üretmek amacındayız. Bu bağlamda Sayın Zeki Sağlar’ın desteklerini yanımızda görmek bizi mutlu edecektir. Aynı zamanda kendisinin tecrübelerini  HC Elife Dergisi olarak da istifade etmek istediğimizi belirttik. Bu konuda da destek vermesini ümit ediyorum” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 07.06.2015 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.