ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90’ncı yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Erzurum’da törenlerle kutlandı.

30 Ağustos 2012 Perşembe 13:08
ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Havuzbaşı semtindeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törenler, Hastaneler Caddesi’nde devam etti. Törenlerde ilk olarak Vali Sebahattin Öztürk, 9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, halkın bayramını kutladı. Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katıldığı törende Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşan asker, gücünü silahından değil ulusundan alan Türk ordusunun bu yönüyle diğer ordulardan ayrıldığını söyledi.
Tören sırasında yaşanan terör olayları nedeniyle güvenlik güçlerince geniş güvenlik tedbiri alınırken, vatandaşlar ellerinde bayraklarla renkli görüntüler oluşturdu.
Protokolün oturduğu alana konulan sinyal kesici jammerler ve Özel Harekat Polisleri’nce geniş güvenlik önlemlerinin alındığı törene asker kıyafetiyle katılan bedensel engelli bir genç protokolü selamladı.
Tören, askerlerin geçişiyle son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2012 13:25
Anahtar Kelimeler:
ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.