VALİ’DEN PET KUTU TEPKİSİ

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Uzundere ilçesinde pet kutularının yol kenarlarına atılmasına tepki gösterdi.

09 Eylül 2013 Pazartesi 09:17
VALİ’DEN PET KUTU TEPKİSİ
Erzurum Uzundere ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Altıparmak, halkın çevreye karşı daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Beraberindeki Erzurum Müftüsü Hasan Çınar’a talimat veren Vali Altıparmak, hocaların vaazlarında çevre temizliği konularına değinmelerini de istedi.

Altıparmak, "Sağda, solda pet kutularından geçilmiyor. Pet kutularının yerlere atılmaması için hocaya söyle camide vaaz versin. Bir veli bu konuda çocuklarını eğitmiyorsa, çocuklarının yanında çöpleri yol kenarlarına atıyorsa, elbette çocuğu da çöpleri yere atar. Dereler ve yol kenarlarında inanılmaz şekilde çöp pisliği var. Kimin yere attığını görüyorsanız o kişinin aracının plakasını ya da adını soyadını alıp Emniyete veya Jandarmaya şikayet edin.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.09.2013 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.