Vali’den bürokratlara ültimatom!

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kurum amirlerinden vatandaşlara karşı nazik olmalarını istedi.

admin
admin
18 Aralık 2023 Pazartesi 11:19
Vali’den bürokratlara ültimatom!

Vedat REFAYELİ

Geçtiğimiz günlerde kamu kurum amirleri ile özel bir toplantı yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, onlardan vatandaşlara karşı son derece nazik olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

İlk defa birarada topladığı kurum amirlerine bir dizi nasihatlarda ve talimatlarda bulunan Vali Çiftçi, ‘’Herşeyden önce makamınıza kim gelirse gelsin ayağa kalkın. Her daim her yerde güleryüzlü olun, özellikle vatandaşlara karşı son derece nazik olun, kibar davranın. Her kim gelirse gelsin makamınızda onu en iyi şekilde karşılayın ve ikramda bulunmadan sakınmayın. Gelen herkese sizin misafirinizdir ve misafirperverliğinizi mutlaka gösterin.’’ dedi.

Özellikle sosyal davranış kurallarına büyük önem veren Vali Çiftçi, dün de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve Çarşamba ve Perşembe günlerinde Rektörlük konferans salonunda alanında ünlü bir yazar olan Nihat Aytürk’ün‘protokol ve sosyal davranış kuralları’ konulu bir konferans vereceğini, programa 800’e yakın il yöneticisinin iştirak edeceği açıklamasını yaptı, ‘sabırsızlıkla bekliyoruz’ ifadesini kullandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiMustafa çiftçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.