VALİ ALTIPARMAK, BİLİM VE SANAT MERKEZİ İNŞAATINI GEZDİ

Erzurum eğitim, kültür ve sanat alanında önemli bir tesise daha kavuşuyor. Erzurumlu hayırsever İşadamı Remzi Saka tarafından yapılan Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı hızla ilerliyor.

11 Eylül 2013 Çarşamba 10:07
VALİ ALTIPARMAK, BİLİM VE SANAT MERKEZİ İNŞAATINI GEZDİ
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak çelik konstrüksiyon üzerine yapılan Bilim ve Sanat Merkezinin inşaatını gezdi. İnşaatta kullanılan teknik yöntemler ve proje hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Altıparmak binayı çok beğendiğini söyledi. İşadamı Remzi Saka’ya bu duyarlı davranışı ve anlamlı yatırımından dolayı teşekkür eden Vali Altıparmak inşaat aşamasında gördüğü bazı eksiklikleri de yetkililere aktardı. İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ahmet Alkan ve İşadamı Remzi Saka ile birlikte binanın bütün bölümlerini gezen Vali Altıparmak Erzurum’un önemli bir eksikliğini giderecek olan Bilim Sanat Merkezi’nin şimdiden hayırlı olmasını temenni etti.

İnşaatına Mayıs ayında başlanan Bilim ve Sanat Merkezi’nin önümüzdeki sene bitirilmesi planlanıyor. Merkezde 10 derslik, 8 laboratuvar, 4 müzik odası, 2 resim odası, planeteryum, zeka oyunları odası, drama odası ve kütüphane bulunacak. Bilim ve Sanat Merkezi yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Editör

Son Güncelleme: 11.09.2013 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.