TYB ŞUBE BAŞKANI İSPİRLİ FAALİYET TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi 2013-2014 faaliyetlerine Cumartesi günü başlıyor.

14 Kasım 2013 Perşembe 14:12
TYB ŞUBE BAŞKANI İSPİRLİ FAALİYET TAKVİMİNİ AÇIKLADI
Faaliyet programını belirleyen Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi adına bir açıklama yapan Şube Başkanı M.Hanefi İspirli; Erzurum'da; kültüre, sanata, edebiyata dikkat çekmek istediklerini; bu amaçla da "Söylenecek Çok Söz Var" başlığı altında 8 ayda 16 sohbet programı yapacaklarını dile getirdi.

İlk sohbetin, bütün faaliyetlerin yürütüleceği Tebrizkapı'da bulunan İl Sosyal Yardımlaşma binasının 2.katındaki dernek binasında olacağını hatırlatan İspirli; "Şehrin değerlerini Erzurum halkı ile buluşturmak, zihin dünyamıza katkı yapmak için yol çıktık.

Türkiye Yazarlar Birliği’nin Türkiye genelinde açtığı 12 şubeden birisi olan Erzurum Şubesi’nin 2014 yılında 10 yaşına gireceğini belirten İspirli “TYB Erzurum Şubesi zor ve kıt imkanlara rağmen kurulduğundan bugüne kadar Erzurum’da gerçekleştirdiği kültür-sanat-edebiyat faaliyetleri ile Erzurumlu hemşerilerimizin, kültür dostlarının takdirlerini toplamış bulunmaktadır. Bütün çabamız, bu şehrin bilim-kültür ve sanat adamlarıyla bu şehrin insanını bir platformda bir araya getirmek içindir. “Söylenecek Çok Söz Var” diyerek 16 değerli bilim, sanat ve edebiyat insanını çatımız altında konuk edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Söylemek istediklerimiz yerini bulur ve anlamına kavuşur diye umut ediyoruz. Bu vesile ile bütün Erzurum halkına açık olan kapımızın aşındırılmasını bekliyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2013 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.