TÜRKELİ MEDYA ÖRNEK OLSUN

Erzurum'da iki genç girişimci kardeş tarafından hizmete açılan ve kısa sürede sektörün öncü kuruluşları arasında yerini alan Türkeli Medya, yine örnek oldu. Çalışanlarına kişisel gelişim semineri düzenleyen Türkeli Medya, hizmet kalite ve standardını yükseltiyor.

15 Şubat 2013 Cuma 17:12
TÜRKELİ MEDYA ÖRNEK OLSUN
Erzurum'da Türkeli Medya çalışanlarına yönelik kişisel gelişim semineri düzenlendi. Seminere Türkeli Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bünyemin Emeç'de katıldı. 

Erzurum'da Türkeli Medya çalışanlarına yönelik,çalışanların motivasyonu artırmak için kişisel gelişim semineri düzenlendi. Kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken yaptığı sunumda, Erzurum'u marka şehir haline getirme hakkında verdiği çeşitli bilgilerin yanı sıra çalışanların kişisel gelişimine katkı sunacak bilgiler de verdi.

Demirbüken,"Türkeli Medya ekibinin Erzurum'un beyin takımı ruhunu taşıdığını gözlerinizden okuyorum" dedi.

Türkeli Medya çalışanları, seminerin kendilerine çok şey kattığını belirtirken şu söylemde bulundu;

"Erzurum'a sözümüz var bu beyin takımı inanıyoruz ki Erzurum'u bir marka kenti yapacaktır."

Editör

Son Güncelleme: 15.02.2013 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.