TORTUM MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK HİZMET

Tortum Müftülüğü, çeşitli sebeplerden dolayı yatağa mahkum olan ve evde sağlık hizmeti alan yatalak hastalara yönelik olarak din hizmeti çalışması başlattı.

27 Kasım 2013 Çarşamba 22:13
TORTUM MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK HİZMET
Başlatılan çalışma kapsamında öncelikle ilçe genelinde evde sağlık hizmeti alan hastaların tespitini yapan müftülük, bayan hastalar bayan Kur’an Kursu öğreticileri, erkek hastalar ise din görevlileri tarafından evlerinde ziyaret ediliyor. Çalışma kapsamında Pehlivanlı beldesinde ikamet eden 62 yaşındaki Adnan Kaplanoğlu’nu ziyaret eden İlçe Müftüsü Celal Büyük, kendisi ile bir müddet sohbet etti ve müftülük olarak kendilerine evlerinde istedikleri takdirde din hizmeti sunabileceklerini söyledi. Müftülüğün ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Adnan Kaplanoğlu, bu güzel çalışmadan dolayı ilçe müftüsüne teşekkür etti. Çalışma kapsamında bayan öğreticiler tarafından yatağa mahkum olan beş bayana evde Kur’ân öğretilmektedir. 

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2013 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mevlüt tercan 2013-11-28 07:00:49

Çok güzel bir hizmet muvaffakiyetler diliyorum.Allah razi olsun