SLAYTLARLA ORTA ASYA İZLENİMLERİ - ÖZBEKİSTAN

Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen ve Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mazhar Kara tarafından verilen “Slaytlarla Orta Asya İzlenimleri-Özbekistan” konulu konferans ilgiyle izlendi.

22 Mart 2013 Cuma 14:26
SLAYTLARLA ORTA ASYA İZLENİMLERİ - ÖZBEKİSTAN
Programı, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum İl Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sadi Çöğenli, İl Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dilaver Düzgün, İlahiyat Fakültesi Dekanı Davut Yaylalı, öğretim üyeleri, misafirler ve öğrenciler izledi.

Program, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün teşekkür konuşmasının ardından, Türkiyat Araştırmaları Müdürü Doç. Dr. Rıdvan Canım’ın, katkılardan dolayı Prof. Dr. Mazhar Kara’ya bir teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2013 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.