SEVCAN ORHAN, OLTU’DA HAYRANLARINI COŞTURDU

Oltu Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu Halk Konserinde büyük coşku yaşandı.

01 Eylül 2012 Cumartesi 15:46
SEVCAN ORHAN, OLTU’DA HAYRANLARINI COŞTURDU
Oltu Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde yapılan ve Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Sevcan Orhan’ın sahne aldığı konserde Oltulular coşku dolu bir akşam yaşadı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı konserde mahalli sanatçılarda sahne aldı. Yerel sanatçılardan sonra Oltu Kalesinden büyüleyici havai fişek gösterisi geceye ayrı bir renk kattı. Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, konser alanını dolduran Oltululara seslenerek Ağustos ayının zaferlerle dolu bir ay olduğunu belirterek Oltuluların her türlü hizmete layık olduğunu söyledi. Ramazan ayı sonrası Oltuluları bir kültürel etkinlikle buluşturmak amacıyla bu konseri düzenlediklerini dile getiren Başkan Ziyrek, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan’dan övgüyle söz ederek Oltuluları doyasıya eğlendirmesini istedi. Daha sonra sanatçı Orhan’a Oltu’nun simgesi olan Oltu Taşından yapılmış bir Takı Seti hediye etti.
Ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, duygu dolu türkülerle başladığı konserinde daha sonra hareketli parçalarla protokol dâhil herkesi halaylarla coşturdu.
Konsere Erzurum Vali Yardımcısı Alper Tanrısever, Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Narman Belediye Başkanı Y.Ahmet İşleyen, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 01.09.2012 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.