SEKMEN: TERÖR, KAOTİK BİR ORTAM OLUŞTURMAK İSTİYOR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bölücü terör örgütünün Türkiye’de kaotik bir ortam oluşmasını istediğini, vatandaşların bu oyunlara gelmemesi gerektiğini ifade etti.

10 Eylül 2015 Perşembe 08:14
SEKMEN: TERÖR, KAOTİK BİR ORTAM OLUŞTURMAK İSTİYOR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bölücü terör örgütünün Türkiye’de kaotik bir ortam oluşmasını istediğini, vatandaşların bu oyunlara gelmemesi gerektiğini ifade etti. Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi’nde terör olayları ve ülke gündemini değerlendirdi. Başkan Sekmen, şunları söyledi: “Ordumuz ve emniyet teşkilatımız terörün kökünü kazımak adına iç güvenlik harekâtında etkin operasyonlar yaparak, vatan hainlerini yok etmektedir. Terör odaklarıyla böylesine mücadele yapılırken, bölücü örgütün şehir kadrosu da vilayetlerde provakatif eylemler gerçekleştirerek kardeşi kardeşe kırdırmak istemektedir. Terör ülkemizde kaotik bir ortam oluşturmak ve iç savaş çıkarmak istiyor. Bunlara asla izin vermemeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizle kenetlenmeli ve sağduyulu olmalıyız.” Başkan Sekmen, terörün Türkiye’nin gelişmesini istemediğini ifade etti. Sekmen, “Şuanda Türkiye’nin dört bir sathında yapılan yatırımlar bir bir hayata geçiyor. Tüneller, yollar, altyapılar, sağlık ve eğitim tesisleri yapılıyor. Bütün bunlar yapılırken terör odakları bu ülkeyi kana bulamak istiyor. Terörü telin ediyorum. Bu vesileyle vatanımız ve milletimiz için canını kurşuna siper eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerimize başsağlığı diliyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2015 08:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.