SAMAN YÜKLÜ TRAFİK CANAVARI, MEN EDİLDİ

Bingöl yönünden Erzurum'a saman taşıyan kamyonlar kent merkezine giriş yaparak büyük tehlike oluşturuyor.

11 Temmuz 2015 Cumartesi 16:54
SAMAN YÜKLÜ TRAFİK CANAVARI, MEN EDİLDİ
Bingöl yönünden Erzurum'a saman taşıyan kamyonlar kent merkezine giriş yaparak büyük tehlike oluşturuyor. Sabah saatlerinde Diyarbakır'dan getirdiği yükü boşaltmak için kent merkezini kullanan Orhan T. yönetimindeki 21 LC plakalı aşırı tonajlı kamyonun trafiği felce uğrattı. 

ÜST GEÇİTTE RAMAK KALDI

Zaman zaman sağ tarafa doğru esneyen yük özellikle trafik sinyalizasyonlarının olduğu yerde korku ve paniğe neden oldu. Çat yolundan gelerek üniversite kavşağına doğru seyreden kamyon, E-80 karayolu üzerindeki üst geçidi kıl payı sıyırdı.

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Daha sonra vatandaşlar tarafından ihbar edilen kamyonu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Gez Mahallesi'nde durdurdu. Kamyona Kara Yolları Trafik Kanun’un 65-1 maddesi gereğince 188 TL ceza tanzim edilerek trafikten de men edildi. 

Editör

Son Güncelleme: 11.07.2015 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.