SAĞLIK KARNEM OLMADAN HASTANEYE GİTMEM

Erzurum’da komşu kadınların kavgası polisin müdahalesiyle sona ererken, olaya karışan ve darp edilen 80 yaşlarında ki nine, “Sağlık karnem olmadan hastaneye gitmem” diye direndi.

10 Nisan 2012 Salı 17:36
SAĞLIK KARNEM OLMADAN HASTANEYE GİTMEM
Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesine bağlı Kazım Yurdalan semtinde meydana gelen olayda; aynı apartmanda komşu olan kadınlar arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken kadınlar birbirlerini darp etti. Daha sonra olaya sonradan apartmana gelen erkeklerin de olaya karışması üzerine kavga büyüdü. Olay yerine giden polisler takviye ekiplerin de gelmesiyle kavgayı sonlandırdı.
Kavgada yaralanan vatandaşlar polis ekiplerinin yardımıyla hastaneye sevk edildi. Kavgada darp edilen 80 yaşlarında ki bir nine ise “Sağlık karnem olmadan hastaneye gitmem” diye polislere direndi.
Oturduğu evden sağlık karnesinin getirilmesi üzerine yaşlı kadın polis otosuyla hastaneye götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2012 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.