SAĞANAK YAĞIŞ BODRUM KATLARINI VURDU

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı, Hilalkent semtinde sele dönüştü. Dağdan gelen sel suları birçok apartmanın bodrum katlarında su baskını yaşanmasına neden oldu.

27 Mayıs 2014 Salı 10:04
SAĞANAK YAĞIŞ BODRUM KATLARINI VURDU
Erzurum kent merkezinde birkaç gündür aralıklı olarak görülen yağmur yağışı etkisini artırdı. Sağanak ve dolu şeklinde bastıran yağış cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştururken, Hilalkent semtinde maddi hasara yol açtı. Hilalkent’te dağdan gelen sel suları apartmanların bodrum katlarına doldu. Evleri, eşyaları sel suları nedeniyle zarar gören apartman sakinleri belediye yetkililerine tepki gösterdi. İtfaiye ekiplerinin su tahliyesinde yetersiz kaldıklarını iddia eden vatandaşlar, “Her tarafı aramamıza rağmen iki tane itfaiye çalışanı geldi ve onlar da suyu tahliye etmekte yetersizler. Dağdan gelen sel suları hep evlerin içerisine doldu, camlar kırıldı, eşyalar mahvoldu. Taksiti daha ödenmemiş nişanlı kadının çeyizlik eşyaları hep su altında. Bu semtte sürekli yaşanan bu soruna neden yetkililer duyarsız kalıyor? Dağın önünde apartmanlar, sel suları bodrum katlarda” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2014 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.