PALANDÖKEN'İ YOK SAYAN BAŞKAN

Her defasında Palandöken Kayak Merkezi'ni yok sayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bu kez de karların kentini üstü kapalı eleştirdi.

01 Kasım 2012 Perşembe 18:48
PALANDÖKEN'İ YOK SAYAN BAŞKAN

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Palandöken Kayak Merkezi’ne olan eleştirileri sürüyor. Dünyanın ve Avrupa’nın göz bebeğini her defasında eleştiren ve yok sayan Özhaseki’nin çıkışlarına Erzurumlular bir anlam veremiyor. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’ın bulunduğu etkinlikte Palandöken’i üstü kapalı  bir şekilde eleştiren belediye başkanının zamansız ve anlamsız çıkışlarına bir yenisi daha eklendi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Kayseri'deki fuar açılışında yaptığı konuşmada, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan Palandöken’i yok sayarak, “Ülkemizde ne yazık ki Avrupai anlamda kayak merkezi yok. Kimseye laf atmıyorum, kimse de kusura bakmasın” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Kayak Merkezi'yle ilgili "275 milyon eoruluk yatırım ile Erciyes, Orta Doğu ve balkanların en önemli kayak merkezi olacaktır. 275 milyon euro'luk yatırım ile Erciyes projesi, bölgenen en önemli turizm yatırımıdır. Önümüzdeki sezondan itibaren 200 metrelik kayak pistlerimizde günde 35 bin kişi kayacak, 6 bin kişi konaklayacak" diye konuştu. Hatırlanacağı gibi 2011 Kış Oyunları sürecinde, hazırlıklar konusunda Palandöken'i eleştiren ve Kayseri’nin olimpiyatlara hazır olduğu beyanatını veren Özhaseki’nin kayak merkezimize olan kötü ve çekemeyen tavrını eleştiren vatandaşlar, “Bu kentin makus talihi maalesef böyledir. Birileri vurur, Erzurum'da her zaman sessiz kalıp tüm olup bitenleri izler” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2012 20:21
Anahtar Kelimeler:
Mehmet Özhaseki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necati 2012-11-02 10:56:27

yalan mı söylemiş başkan, bizimkiler birbirlerini yemekle meşgul. yakında erciyez bizi geçer merak etmeyin. bu kafalar değişmediği sürece...