PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDEN SÜNNET ŞÖLENİ

Palandöken Belediyesi, 22 Haziran'da 1001 çocuğu büyük bir şölenle sünnet ettirecek.

26 Haziran 2013 Çarşamba 18:40
PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDEN SÜNNET ŞÖLENİ
"1001 Sünnet Şöleni" sloganı verilen etkinlikle çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, mahalle muhtarlıklarına ve Palandöken Çay Bahçesi içerisinde bulunan Palandöken Kent Konseyi'ne müracaat edebilecekler...
Palandöken Belediyesi tarafından 30 Haziran Pazar günü ilçelerindeki ekonomik durumuna bakmaksızın isteyen bütün vatandaşların çocuklarını sünnet ettireceklerini söyleyen Başkan Bulutlar, şölen havasında gerçekleştirmeyi planladıkları toplu törende bin kadar çocuğu sünnet ettirmek istediklerini belirtti.
Sünnet giderlerinin belediye tarafından ücretsiz karşılanacağına değinen Bulutlar, "Kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz kapsamında gerçekleştireceğimiz 1001 Sünnet Şöleni'nde ilçemizde sünnetsiz erkek çocuğu kalmayacak. İlçemize bağlı tüm mahallelerimizde muhtarlarımız aracılığıyla ve belediyemizin tespitleri doğrultusunda çocuğunu sünnet ettirmek isteyen halkımızı şölene davet ediyoruz. Sünnet şölenimizin tüm giyim ve kuşamlarının masrafları tamamen belediyemiz tarafından karşılanacak. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyenler 30 Haziran'a kadar belediyemize veya Kent Konseyimize müracaat edebilirler. Sünnet şöleni hastane ortamında yapılacak" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.06.2013 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.