PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN BİN BİR SÜNNET ŞÖLENİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu’nda belediye tarafından yeni yaptırılan Erzurum Şehitler Parkında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda muhtarlarla bir araya gelerek 22 Haziran da yapacakları 1001 Sünnet Şöleni ile ilgili bilgi verdi.

16 Nisan 2013 Salı 17:11
PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN BİN BİR SÜNNET ŞÖLENİ
Merkeze bağlı köy mahalle ve merkez mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltılı toplantıda Palandöken Belediyesi tarafından 22 Haziran da düzenleyecekleri Binbir Sünnet Şöleni organizasyonu hakkın da bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz kapsamın da gerçekleştireceğimiz Palandöken Belediyesi 1001 Sünnet Şöleni de ilçemiz de sünnetsiz erkek çocuğu kalmayacak. İlçemize bağlı tüm mahallelerimiz de muhtarlarımız aracılığıyla ve belediyemizin tespitleri doğrultusun da çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ilçe halkımızı bu şölene davet ediyoruz. Sünnet şölenimizin tüm giyim ve kuşamlarının masrafları tamamen belediyemiz tarafından karşılanacak. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyenler 22 Haziran'a kadar belediyemize veya Kent Konseyimize müracaat edebilirler. Çok kapsamlı yapacağımız sünnet şölenimiz de tamamen sağlıklı ve hijyenik ortamda gerçekleştirilecek yani Hastanelerimiz de yapılacak” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKIN DA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Belediye Başkanı Bulutlar, Palandöken her açıdan en cazip ilçe konumunda olduğunu belirterek, “ Palandöken sahip olduğu tüm değerleri ile cazibe merkezi olmayı hak eden ve bu doğrultuda geleceği parlayan yıldızı konumunda olan bir ilçemizdir. Biz de Palandöken Belediyesi olarak Palandökeni geleceğe taşıma adına tüm çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça da sizlerle ve halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Merkez mahallelerimizde ve köy mahallelerimiz de yaşanan sıkıntılar ile ilgili birinci ağızdan haber alıp gerekli müdahaleleri yapabiliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok değerli ve önemli” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR, BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Palandökenin kıymetini ancak hep birlikte anlayabileceklerini hatırlatan Başkan Bulutlar, “Palandöken ilçemizin kıymetini hep birlikte anlayabiliriz. Biz kanunlara ve yönetmeliklere harfiyen uyan bir belediyeyiz. Biz de yanlış kararlara ve sürprizlere yer yok. Kanunlar neyi emrediyorsa onu uygulamakla sorumluyuz. Asfalt, karo, bordür,kilit taş, doğal granit taş, park, yeşil alan, kültür merkezi, kapalı spor salonu, kültür ve bilgi evleri,hanımlar çarşısı, düğün salonuna kadar ilçemizin ihtiyaç duyduğu her konuda, ilçemizi geleceğe taşıyacak her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şimdiye kadar halkımızla birlikte hareket ettik. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunları öğrenip çözümler ürettik. Bundan sonra da yine hep birlikte çalışacağız ve üreteceğiz. Katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından karşılıklı sohbet şekilde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2013 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.