MUHTARLARDAN BAŞKAN CENGİZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Köy ve Mahalli Muhtarları Derneği Aziziye Şubesi, yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi verdi.

01 Mayıs 2013 Çarşamba 13:51
MUHTARLARDAN BAŞKAN CENGİZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Başkan Cengiz’i makamında ziyaret eden Şube Başkanı Vahdettin Dadaşoğlu ve muhtarlar, “Marifet, iltifata tabidir” düsturuyla, Aziziye’deki güzel çalışmaların memnuniyet verici olduğu ifade ederek, teşekkür ettiler. 

DADAŞOĞLU: BAŞARIYI TAKDİR ETMEMİZ GEREKİYOR

Aziziye’nin belediyecilik açısından parlak bir dönem geçirdiğini ve bu başarının da takdir edilmesi gerektiğinin altını çizen Muhtar Vahdettin Dadaşoğlu, “Aziziye’de başlatılan dönüşüm hamlesi hepimizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediyemiz adeta yeni bir ilçe inşa ediyor. Kentsel dönüşümde ciddi mesafe kat edildi. İlçemizde harabe evlerin yerini modern binalar alıyor. Halkımızın yaşam standardı her geçen gün yükseliyor. Etaplar halinde gerçekleşen kentsel dönüşümle, halkımız mağdur edilmediği gibi, ilçemizin çehresinin değişmesi de ayrıca mutluluk veriyor. Bunun yanında ilçemizin tarihine damga vurmuş ciddi sorunlar çözüme kavuşturuldu. Belediye Başkanımızın ve ekibinin bu takdire şayan çalışmalarını taltif etmeyi ve bir teşekkür plaketi takdim etmeyi görev kabul ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

CENGİZ: HALKIMIZIN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMANIN GAYRETİNDEYİZ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Aziziye Şubesi’ne teşekkür ederek, “Bizim için başarının ölçüsü budur. Hemşehrilerimizin, muhtarlarımızın takdir ve teveccühüne layık olmak, bizim için gurur vesilesidir. Her zaman halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşadık. Seçildiğimiz ilk günden itibaren ne kadar mukaddes bir görev üstlendiğimizin bilincinde olduk. Halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışı sergiledik. Yüreği ve kapısı halka açık bir belediye başkanı olmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. Yaptığımız hizmetlerin halkımızda oluşturduğu memnuniyet, bizim çalışma şevk ve heyecanımızı daha da arttırıyor. Muhtarlarımıza bu anlamlı jestlerinden dolayı meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum. İlçemize ve halkımıza hak ettikleri hizmeti sunmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Köy ve Mahalli Muhtarları Derneği Aziziye Şube Başkanı Vahdettin Dadaşoğlu ve muhtarlar, daha sonra Başkan Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi takdim ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 01.05.2013 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.