MİNİK DADAŞLAR TERÖRÜ LANETLEDİ

Ankara’da yaşanan son terör saldırısına bir tepki de minik Dadaşlardan geldi.

admin
admin
19 Şubat 2016 Cuma 00:35
MİNİK DADAŞLAR TERÖRÜ LANETLEDİ
Ankara’da yaşanan son terör saldırısına bir tepki de minik Dadaşlardan geldi. 

Erzurum’un önemli STK’lerinden Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’nin “4-6 Yaş Çocuk Akademisi”ndeki minikler Ankara’da terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulundu. Ay yıldız biçiminde dizilen minikler ellerindeki Türk bayraklarıyla “İstiklâl Marşı”nı okudular. Daha sonra Kuran öğretmenleri eşliğinde terör olaylarında hayatını kaybedenlere ve şehitlerimize dua ettiler. Etkinlik sırasında miniklerin, yaşlarının ötesinde, hain saldırıyı kavradıkları ve çok üzüldükleri gözlendi.

Program bitiminde Şehirder Çocuk Akademisi Müdiresi Nurdan Efe, Başkent'teki terör saldırısına ilişkin AK Parti, CHP ve MHP Meclis Grup Başkanvekilleri tarafından imzalanan ortak bildiriyi yüksek sesle okuyarak terör saldırısını kınadıklarını açıkladı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.