Mine başkan geldi, hoş geldi

Mine başkan geldi, hoş geldi

admin
admin
23 Şubat 2024 Cuma 13:56
Mine başkan geldi, hoş geldi

Vedat REFAYELİ

Öncesinde Personel Daire Başkanlığı olarak bilinen İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’ne ilk defa bayan ataması gerçekleşti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına 20 yıldan beri o birimde görev yapan, en son Şube Müdürlüğü vazifesinde bulunan Mine Saraçoğlu atandı.

Mine Saraçoğlu, şu an Büyükşehir Belediyesi’nin tek bayan daire başkanı ünvanını elde etti.

Son olarak bayan daire başkanlığı olarak Zeynep Saluk Mali İşler, Şennur Arınç da İmar Daire başkanlıkları görevinde bulunmuş ama bu görevlerinden ayrılmışlardı.

Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde faaliyetini sürdüren ESKİ de dahil yaklaşık 5 bine yakın çalışanı bulunan Büyükşehir Belediyesi’nde Mine Saraçoğlu’nun görevlendirilmesi, bir ilk olarak da tarihe geçti.

Uzunca bir süreden beridir İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığını yapan Gökşin Aksoy, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılmış ve emekli olmuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.