MAĞAZA AÇILIŞINDA KADIN DAYANIŞMASI

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Gençlik Komisyonu üyesi Pelin Gül'e ait kadın giyimine yönelik aksesuarların yer aldığı ENMODA isimli mağazanın açılışı büyük ilgi gördü.

10 Ocak 2012 Salı 12:04
MAĞAZA AÇILIŞINDA KADIN DAYANIŞMASI
Yukarı Mumcu Atatürk Evi Caddesinde yer alan mağaza düzenlenen törenle açıldı. Mağazanın açılış törenine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi Onursal Başkanı Saffet Zengin, Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Başkanı İnciser Azak, kadın derneklerinin üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesinde bir konuşma yapan Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çomaklı “Derneğimizi kurduğumuz 2004 yılından beri üyelerimizden 35 e yakın kadın kendi iş yerini kurdu. Bu ilimizde küçümsenmeyecek bir rakamdır. İlimizde ki atıl kadın iş gücü potansiyelini bir nebzede olsa harekete geçirmek verdiğimiz eğitimler sonucu, kendilerine olan güvenlerinin daha da güçlendiği Girişimcilik ruhu taşıyan Kadınlarımızın atılımları bizi oldukça sevindirmektedir. Yakında Sevgili Pelin Hanım gibi iki genç üyemizin daha açılışı var. İnşallah bu sayıyı yüzlere taşıyacağız. Bizi yalnız bırakmayan Valimizin değerli eşine, STK başkanlarımıza ve halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.
Konuşmaların ardından açılışta tam bir kadın dayanışması sergilendi. Açılışa katılan dernek Başkanları ve Erzurum Valisinin eşi Nihan Öztürk dört makas ile kurdeleyi hep birlikte keserek güzel bir görüntü sergilediler.
Açılışın yapılmasının ardından mağazayı gezen ve alışveriş yapan konuklara bir kokteyl verildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.