KEÇİÖREN’DEN ERZURUM’A SU TANKI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Oltu Belediye Başkanlığına sulama tankeri hediye etti.

23 Haziran 2013 Pazar 17:43
KEÇİÖREN’DEN ERZURUM’A SU TANKI
Her geçen gün gelişen ve güzelleşen Oltu'da, artan yeşil alanların sulama ihtiyacı gidermek amacıyla çalışmalarını sürdüren Oltu Belediye Başkanlığına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, büyük bir jest yaparak 18 ton su kapasiteli bir sulama tankeri hediye etti.
Başkan Ak'ın bu jestine teşekkür eden Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, "Mustafa Başkanımızın bu güzel jesti hem bizleri hem de ilçe halkımızı mutlu etmiştir. Bu inceliği ve nezaketinden ötürü değerli dostum Mustafa Ak Beyefendiye ilçe halkım adına teşekkür ediyorum." dedi.
İlçede her geçen yıl daha da artan yeşil alanların sulanmasında yaşanan sıkıntının Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın hediye ettiği sulama tankeri sayesinde artık yaşanmayacağını aktaran Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, "Artan yeşil alanlarımızı sulamada itfaiye araçlarımızı kullanıyorduk. Bu da hem akaryakıt hem de zaman açısından masraflı oluyordu. Sağ olsun Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Ak beyefendi belediyemize güzel bir jest yaptı. Artık tek seferde daha hızlı bir şekilde sulama işini tamamlayacağız. Hem bu 18 tonluk tanker sayesinde akaryakıt masrafımızda büyük ölçüde azalmış olacaktır." şeklinde konuştu.
Sulama tankerini bizzat Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'e teslim eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise belediyeler arasında bu tür yardımlaşma ve dayanışmaların olması son derece doğal olduğunu söyledi. Başkan Ak, "Bu tür yardımlaşmalar bizlere mutluluk veriyor. Oltu gibi güzide bir ilçeye yönelik yapmış olduğumuz bu katkı Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek Bey ile önceye dayanan dostluğumuza küçük bir katkıdır. Oltu Belediyesi ve tüm ilçe halkına hayırlı olsun." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.06.2013 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.