KAYIP KAÇAK ELEKTRİĞE ÇÖZÜM BULDUM

Erzurum’da bir elektrik teknisyeni, elektrik kayıplarına çözüm bulduğunu savundu.

04 Şubat 2015 Çarşamba 09:53
KAYIP KAÇAK ELEKTRİĞE ÇÖZÜM BULDUM
Erzurum'da yaptığı ilginç buluşlarla bilinen Ebubekir Taşbaşı, son zamanlarda gündemde olan kayıp kaçak elektriğe çözüm bulduğunu duyurdu. iddiasına göre Taşbaşı, kullanılmadığı halde faturalara yansıyan kayıp kaçak bedelini geliştirdiği sistemle bir aküde toplayarak kullanıyor. Yaklaşık 1 aydır üzerinde yaptığı çalışma ile geliştirdiği sistemle parasını ödeyip kullanmadığı kayıp kaçak elektriği bir aküde toplayarak normal elektrik olarak Taşbaşı, elektrik kesilmesi durumunda kayıp kaçaktan elde ettiği elektrikle karanlıkta kalmadığını söyledi.



LAMBALAR KAYIP KAÇAKTAN ELDE ETTİĞİM ELEKTRİKLE BEDAVA YANACAK

Son günlerde televizyonlarda çıkan elektrikte kayıp kaçak bedeli haberleri sonucunda harekete geçtiğini ifade eden 52 yaşındaki Ebubekir Taşbaşı, kayıp kaçakta kaybolan elektriği aküde toplayarak kullandığını savunarak, “Evlerimizde ve dükkanlarımız kayıp kaçak elektrik olayı var ve kullanmadığımız elektriği faturaya yansıtıyorlar. Ben de bu parasını ödediğim kayıp kaçak elektriği, geliştirdiğim sistem sayesinde aküde toplayarak aküyü şarj ettim. Aküyü şarj etme işleminden sonra invektör yardımıyla 12 volt elektriği 120 volta çevirdim ve bunun sonucunda evdeki lambalarımız kayıp kaçak elektrikten elde ettiğim sistemle bedava yanacak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.02.2015 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.