KARS’TA FUHUŞ OPERASYONU: 2 ASKERE TUTUKLAMA

Kars'ta bir ihbar üzerine harekete geçen polis, Erzurum TMK 10. Madde ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Gürcistan’dan getirilen yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptırılmasına göz yumdukları iddiası ile gözaltına alınan biri Jandarma Yüzbaşı ile bir astsubay ‘Örgüt Yöneticiliği’ suçundan tutuklandı.

07 Haziran 2013 Cuma 09:51
KARS’TA FUHUŞ OPERASYONU: 2 ASKERE TUTUKLAMA
Kars Merkez ve Arpaçay İlçelerinde otel ve gazinolarda fuhuş baskınına yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında jandarmanın fuhuş yaptırılan kadınlara ve bu kadınları pazarlayanlara yönelik sürdürülen operasyonda biri Jandarma Yüzbaşı ile Jandarma Astsubay ile birlikte 4 asker gözaltına alındı.

BİR YÜZBAŞI İLE BİR ASTSUBAY ERZURUM’DA TUTUKLANDI

Erzurum TMK. 10 Madde ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Jandarma Yüzbaşı M.Ö. ile Jandarma Astsubay G.D. ‘Örgüt Yöneticiliği, fuhuşa aracılık’ suçları iddiası ile Erzurum’da çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanarak askeri cezaevine kondu.

Öte yandan, fuhuş operasyonu kapsamında Kars’ta gözaltında bulunun ve isimleri açıklanmayan iki rütbeli asker ile fuhuş yapan yabancı uyruklu üç kadının sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 07.06.2013 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.