KAR SEFERBERLİĞİ

Erzurum’da kar yağışının durmasının ardından karla mücadele seferberliği ilan edilirken cadde ve sokaklar belediye ekiplerince, işyerlerinin çatı ve önleri de esnaf tarafından kürenerek temizleniyor.

12 Şubat 2012 Pazar 13:18
KAR SEFERBERLİĞİ
Kar ve tipinin ardından kentte karla mücadele çalışmaları hız aldı. Öğle saatlerinde havanın da biraz ısınmasıyla birlikte belediye ekipleri ve vatandaşlar kar temizlik çalışmasına koyuldu. Kar yığınlarının biriktiği cadde ve sokaklar Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ve yeni alınan kar savurma aracı rotatif ile temizlenmeye başlandı.
Cadde ve sokaklardan toplanan yüzlerce kamyon dolusu kar, şehrin dış taraflarına götürülerek döküldü.
İşyerlerinin çatıların da biriken kar kütleleri ise esnaf tarafından temizleniyor. Biriken kar kütlelerinin sıcak havayla birlikte eridiğini ve tehlike oluşturduğunu ifade eden esnaf, “Pazar günü işyerlerimizin çatıların da biriken karları temizliyoruz” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2012 13:24
Anahtar Kelimeler:
KAR SEFERBERLİĞİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.