KAR FESTİVALİ YENİ BİR HEYECAN OLUŞTURABİLİR

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, Erzurum’da 2011 ÜNİVERSİDE kapsamında yapılan tesislerin atıl kalmaması ve bunun şehir ekonomisine yansımasının profesyonel yaklaşımlarla mümkün olabileceğini söyledi.

23 Ocak 2012 Pazartesi 14:52
KAR FESTİVALİ YENİ BİR HEYECAN OLUŞTURABİLİR
Üniversiteler Arası Kış Oyunları’nın üzerinden tam bir yıl geçtiğini, 27 Aralık 2011 günü zirveye çıkan heyecan dalgasının, aradan geçen zaman içerisinde yavaş yavaş azaldığını şehir olarak hissedildiğini anlatan Güzel, “Sekiz yıl önce başlatılan ve bir daha yapılmayan Kış Sporları Festivali’nin bu yıl yapılacak olması, azalan bu heyecanı tekrar canlandırabilir diye ümit etmekteyiz. Devletimizin tüm imkânlarını kullanarak Erzurum’a kazandırmış olduğu muhteşem tesislerin muhafazası, bu tesislerin profesyonelce işletilmeleriyle mümkün olabilecektir. Her biri bir yüzük kaşı olan bu tesislerimizin korunması sorumluluğu, tüm Erzurumlulara ve başta şehri yönetenlere aittir. Konaklı gibi dünyada eşine az rastlanır bir kayak merkezine şu ana kadar yatırımcıların gelmemesi oldukça düşündürücüdür” dedi.
Bu gibi tesislerin işletilmesinin, dünyanın her yöresinde olduğu gibi profesyonel işletmeler tarafından yapıldığını anlatan Güzel, “Bu münasebetle elimizde mevcut olan tesislerin atıl kalmaması ve bunun şehir ekonomisine yansıması, profesyonel yaklaşımlarla mümkün olabilir. Devlet işletmeciliğinin gerilerde kaldığı dünyamızda, mevcut potansiyellerimizin değerlendirilmeleri profesyonel işletmecilik anlayışı ile sağlanabilir. ER-VAK olarak Konaklı bölgesi başta olmak üzere, diğer tesislerin işletmeciliklerini yapacak profesyonel yatırımcıları şehrimize getirmek için tüm Erzurumlular olarak yoğun bir çaba içerisinde olmamız gerektiğine inanmaktayız. Yatırımcıların önünü açabilecek her türlü kolaylıkların sağlanması, Erzurumluların bu düşünceye sahip çıkmaları ile mümkün olabilecektir Yaklaşan Kış Sporları Festivali münasebetiyle yerli ve yabancı yatırımcıları Anadolu’nun zirvesi Erzurum’a davet ediyor, yapılacak Kış Sporları Festivali’nin dünya ve ülke genelinde istenilen farkındalığı oluşturmasını içtenlikle temenni ediyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.01.2012 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.