İHA VE TÜRKİYE’DEN REKTÖR YAYLALI’YA ZİYARET

İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı makamında ziyaret etti.

13 Mart 2013 Çarşamba 11:56
İHA VE TÜRKİYE’DEN REKTÖR YAYLALI’YA ZİYARET
ETÜ’nün havaalanı yolu üzerindeki 4 bin dönümlük arazi alanında devam eden kampus çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Yaylalı, ETÜ kampusunun farklı ve modern mimarisiyle adeta Erzurum’a mühür vuracağını söyledi.

ETÜ olarak vizyonlarının Toplumla iletişim halinde olan ve sorunlarına bilimsel çözümler üreten, Yaşam boyu öğrenmeyi temel ilke kabul ederek bilginin ve sanatın tüm toplum katmanlarına yayılmasına katkıda bulunan, Eğitim kalitesiyle ve bilimsel araştırmalarıyla tanınan bir dünya üniversitesi olmak olduğunu belirterek, “ETÜ olarak misyonumuz, Bilim ve teknolojinin gelişmesine katkıda bulunmak, Ulusal ve uluslararası önemli projelere imza atmak, Ülkenin sosyo-ekonomik sorunlarının çözümüne yönelik araştırmalar yapmak, Bilimsel bakış açısına sahip, sanatsal ve kültürel düzeyi yüksek, katılımcı özgür düşünen ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmektir” diye konuştu.

ETÜ bünyesinde kurulacak Yüksek Teknoloji Merkezi’nin Türkiye’nin en büyük merkezlerinden biri olacağını dile getiren Prof. Dr. Yaylalı, ETÜ’nün emin ve sağlam adımlarla yürümeye devam ettiğini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2013 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.