HSYK 3. DAİRE BAŞKANI YANDIRMAZ SEKMEN’İ ZİYARET ETTİ

Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

admin
admin
01 Haziran 2016 Çarşamba 19:01
HSYK 3. DAİRE BAŞKANI YANDIRMAZ SEKMEN’İ ZİYARET ETTİ
Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum BAM Başkanı Mustafa Çetin, Erzurum BAM Daire Başkanı Metin Tancı ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman’ın da yer aldığı ziyaret samimi bir atmosferde geçti. Başkan Sekmen, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama, “Sayın Yandırmaz, Erzurum’un yetiştirdiği değerli yargı mensuplarından biridir. HSYK gibi yargımızın en önemli kurumlarından biri olan bu büyük camiada 3. Daire Başkanı olarak görev yapan Metin Yandırmaz’ın şahsında tüm Erzurumlu bürokratlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.
HSYK 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz da, ziyarette kendisine gösterilen ilgiden ötürü Başkan Sekmen’e teşekkür etti.  

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.