HES BARAJI CİNAYETİ

Erzurum’un İspir ilçesinde baraj kapılarının açılması üzerine Çoruh nehri kenarında balık tutarken suya kapılan ikinci gencin de cesedi yapılan arama çalışmaları sonucu bulundu.

25 Temmuz 2013 Perşembe 11:01
HES BARAJI CİNAYETİ
Edinilen bilgiye göre, saat 13.30 sıralarında İspir ilçesinde meydana gelen olayda, HES barajının kapılarının açılması üzerine Bahçeli Köyü Köprüsü civarında Çoruh Nehri kenarında balık tutan Yücel Keskin (16) ile Bünyamin Atmaca (14) suya kapıldılar. İki kişinin akıntıya kapıldığının haberinin alınması üzerine Çoruh Nehri hattında arama çalışmaları başlatıldı. Erzurum’dan sevk edilen sivil savunma ekipleri ile jandarma ve ilçe halkı Bünyamin ve Yücel’i aradı. Suya kapıldıkları yerin yaklaşık 1 kilometre aşağısında Bünyamin Atmaca daha sonrada 1,5 kilometre ileride Yücel Keskin’in cesetleri bulundu.

Savcının inceleme yapmasının ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 25.07.2013 11:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCinayetHESBaraj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hülya kaya 2013-07-26 00:51:59

baraj kapaklarinin açılacagı saat neden halka önceden duyrulmuyor.anons edilmiyor.bir insan veya evlat kolaymi yetisiyor bu ne sorumsuzluk.ölen hemserilerimize allahtan rahmet ailelerine allahtan sabir diliyoruz.

Avatar
ömer 2013-07-25 12:16:48

sebep olanları allah kahretsin.