HAYRÜNNİSA GÜL, ERZURUM’DA CURLING ATIŞI YAPTI

Erzurum’da düzenlenen 6. Konuşan Kitap Şenliği’ne katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, daha sonra curling salonunda sporcularla bir araya gelerek curling atışı yaptı.

21 Mayıs 2013 Salı 10:26
HAYRÜNNİSA GÜL, ERZURUM’DA CURLING ATIŞI YAPTI
6. Konuşan Kitap Şenliği’ne katılan Hayrünnisa Gül, şenlik sonrası Palandöken’de basına kapalı olarak gerçekleştirilen yemeğe katıldı. Nenehatun Tabyaları’nı da ziyaret eden Gül, daha sonra Yakutiye ilçesi Dağ Mahallesi’nde bulunan curling salonuna geçti. Burada sporcuların curling antrenmanlarını izleyen Gül, curling atışı da yaptı. Yaklaşık yarım saat curling salonunda kalan Gül, sporcularla toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldı. Erzurum’da başlayan yağmur nedeniyle programını yarıda kesen Hayrünnisa Gül, kentten ayrılarak Ankara’ya döndü. 

Bu arada Gül’ün Nenehatun Tabyaları ziyareti basına kapalı olarak gerçekleşti. Daha önceden sadece AA ve TRT’den basın mensuplarının alınacağı belirtilen Hayrünnisa Gül’ün Atlama Kuleleri gezisi ise yağmur nedeniyle iptal edildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.05.2013 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet hoca 2013-05-21 10:44:26

biz abdullah gülümüzü çok seviyoruz. o birtanedir. eşleri de birtanedir. ikinci bir cumhur başkanımız yok. her türlü kaprislerine katlanmalı onları ziyadesiyle onurlandırmalıyız. yalnız iki gündür ayakta bekleyen. el emeği göz nuru işleriyle onure etmek için gayret sarfeden insanlara bir merhabayı bile çok görerek yokmuş muamelesi yapmak doğru değildi. hakkıdır ama doğru değildir. ağzı olanın konuşmasına sebep olmuştur. biz de savunacak cümle bulamamışızdır. mesele budur. sevgi ve saygılarımla...