GAZETECİ REFAYELİ’NİN KARDEŞ ACISI

DOĞUTÜRK Haber Portalı yazarı ve Fırfırik Dergisi imtiyaz sahibi Gazeteci - Yazar Vedat Refayeli’nin kardeşi Murat Refayeli son yolculuğuna uğurlandı.

admin
admin
15 Şubat 2016 Pazartesi 01:05
GAZETECİ REFAYELİ’NİN KARDEŞ ACISI
DOĞUTÜRK Haber Portalı yazarı ve Fırfırik Dergisi imtiyaz sahibi Gazeteci - Yazar Vedat Refayeli’nin kardeşi Murat Refayeli son yolculuğuna uğurlandı. 

Manisa’da öğretmen olarak görev yapan Murat Refayeli geçirdiği ani rahatsızlık sonucu dün vefat etti. Dün gece hava yoluyla Erzurum’a getirilen Murat Refayeli’nin cenazesi ikindi namazına müteakip Narmanlı Cami’inde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenaze namazına AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Siyasi partiler ve STK temsilcileri, basın mensupları, yakınları ve çok sayıda cemaat katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumVedat Refayeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.