ETÜ'DE HALI SAHANIN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının düzenlediği Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçı Halı sahada yapıldı.

15 Nisan 2013 Pazartesi 10:38
ETÜ'DE HALI SAHANIN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Örgün Öğretim ve Makine Mühendisliği Bölümü 2 Öğretim takımları arasında oynandı. Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın başlama vuruşunu yaptığı maçı 4-1 kazanarak şampiyon olan takım Makine Mühendisliği Bölümü 2. Öğretim öğrencileri oldu. 

Final maçının bitiminde Turnuvada ilk üçe giren takım oyuncularına kupa ve madalya verilmek üzere ödül töreni düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Bülent Çakmak ve Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Çakmur, katıldı.

Turnuvada 3. olan İİBF İşletme Bölümü takımı öğrencilerine kupa ve madalyasını Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Turnuva ikincisi olan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Örgün Öğretim takımı öğrencilerine kupa ve madalyasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, turnuva şampiyonu takıma Makine Mühendisliği Bölümü 2 Öğretim takımı öğrencilerine kupa ve madalyasını Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı takdim etti.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı dereceye giren tüm takımları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Tören öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2013 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.