ERZURUM'U YASA BOĞAN KAZA

Erzurum'da dün gece meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü.

24 Mayıs 2013 Cuma 13:26
ERZURUM'U YASA BOĞAN KAZA
Gece 02.00 sıralarında yaşanan kazada aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktığı sanılan otomobil, bariyerlere çarparak durdu. Otomobilde bulunan Yunus Akıllıoğlu ile sürücü Murat Duman hayatını kaybetti.
Ölenlerden Yunus Akıllıoğlu'nun 4 Mayıs'ta yapılan seçim sonrasında ETSO Başkan Vekili olan Nazım Akıllıoğlu'nun oğlu, Murat Duman'ın ise TRT sanatçılarından Didem Dilara Duman'ın kardeşi olduğu öğrenildi. Yunus Akıllıoğlu ve Murat Duman'ın cenazesi Cuma namazından sonra Lalapaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.
Bir çocuk babası olan Murat Duman'ın Kasım ayı içerisinde eşini elim bir hastalık sonucu kaybettiği öğrenilirken, eşinin ölümünün ardından Facebook'taki sayfasına yazdığı "Bir Gün Herkes Sevdiğine Kavuşacak Dediler, Bizde Başladık Ölümü Beklemeye..." yazısı yürek burktu.

Editör

Son Güncelleme: 24.05.2013 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.