ERZURUM’DA DERSHANECİLER İSTİŞARE TOPLANTISINI TERK ETTİ

Erzurum’da, Milli Eğitim Bakanlığı'nın istişare toplantısında dershane temsilcileri, alkışlar eşliğinde salonu terk etti.

27 Kasım 2013 Çarşamba 18:08
ERZURUM’DA DERSHANECİLER İSTİŞARE TOPLANTISINI TERK ETTİ
Erzurum’da, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, bölge illerinin dershane temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi. Dershanelerin kapatılmasını istemeyerek bakanlık yetkililerine tepki gösteren dershane temsilcileri, 'Biz çapulcu değiliz', 'Dershanelerimize dokunma' diyerek alkışlar eşliğinde salonu terk etti. Erzurum Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi Salonu'nda 'Özel Dershaneler ve Özel Öğrenci Etüt Eğitim Merkezleri ile İstişare Toplantısı' düzenlendi. Toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Küçük ile bakanlık yetkililerinin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu kentlerindeki dershane sahipleri, temsilcileri ve yöneticileri katıldı.

Bakanlık yetkililerinin konuşmalarının ardından dershane temsilcileri dinlenmeye başlandı. Bu sırada Palandöken Dershaneler Birliği Başkanı Birol Turgut, sorunlarını dile getirdi ve salonu toplu halde terk ettiler.

Tepkilerini salon dışında da sürdüren temsilciler, dershanelere dokunulmamasını istediklerini ifade etti. Bu arada bazı dershane temsilcilerinin de protesto amaçlı siyah kurdele taktıkları görüldü.

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2013 18:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDershaneIstişare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.