ERZURUM İÇİN BÜYÜK İSTİŞARE

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum’da yapılacak olan Atletizm Kamp Eğitim Merkezi’nin yeri için istişare yaptı.

03 Aralık 2014 Çarşamba 17:09
ERZURUM İÇİN BÜYÜK İSTİŞARE
Türkiye Atletizm Federasyonu Erzurum’a Atletizm Kamp Eğitim Merkezi kazandırmak için kolları sıvarken, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de, Genel Müdürlüğün desteği ile Erzurum’a yeni bir sporcu eğitim merkezi ve TOHM Merkezi için harekete geçti. Erzurum’a gelen Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Atletizm Kamp Eğitim Merkezi’nin yeri konusunda istişare ederek, fikir alış verişinde bulundu. Turkcell’in destekleri ile yapılacak olan Kamp Merkezi’nde sosyal tesisin yanı sıra çalışma alanları da olacak. Erzurum GHSİM’de yapılan zirvede GHSİM Şube Müdürleri Memduh Ceyhan, Şinasi Polat, Murtaza Cengiz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Atletizm Milli Takım Antrenörlerinden Nihat Bayburt, TOM Merkezi Tesis Amiri Hikmet Palandöken de hazır bulundu. Yapılacak olan eserlerin Erzurum ve Türk sporu için önemli bir kazanç olacağına işaret eden Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e başarı dileklerini de iletti. 

Editör

Son Güncelleme: 03.12.2014 17:10
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIstişare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.